Filtreaza dupa

Pret
80 lei 120 lei
Tip produs
mai multe... mai putine
Material
mai multe... mai putine
Compatibil cu telefon
mai multe... mai putine

Cele mai cumpărate

Husa, touchscreen, ecran lcd, display, suport auto, toate produsele furnizorului TigraSport

Scopul TigraSport este de a schimba modul in care oamenii interactionează cu smartphone-ul lor in mediul lor activ si sportiv. Obiectivul TigraSport este de a crea un ecosistem de produse
Scopul TigraSport este de a schimba modul in care oamenii interactionează cu smartphone-ul lor in mediul lor activ si sportiv. Obiectivul TigraSport este de a crea un ecosistem de produse care sa ii ajute pe entuziastii sportului sa-si protejeze telefonul mobil, precum si sa le foloseasca pentru a urmari performantele in toate activitatile exterioare.

Infiinta de catre Timothy Ho in 2005, TIGRA SPORT este un nume de marca in ciclism si accesorii sportive in aer liber si care este sinonim cu designul inovator, interfata de lucru inteligenta, fara un compromis de calitate.
 

Designerii si echipele de ingineri ale Tigra Sport se concentreaza pe standarde inalte de siguranta si calitate. Fabricile lor au ani de experienta in calitate de producator OEM pentru branduri de top de electronice de consum si echipamente sportive in aer liber. Toate produsele Tigra Sport sunt conforme cu RoHS si aprobate CE, trecand prin teste stricte, atat in stadiul de dezvoltare, dar si in stadiul de fabricatie.
Mai multe...
Sunt afisate 1 - 5 din 5 articole