Filtreaza dupa

Pret
56 lei 1163 lei
Tip produs
mai multe... mai putine
Material
mai multe... mai putine
Suport interfata (conectare)
mai multe... mai putine
Compatibil cu telefon
mai multe... mai putine
Compatibil cu tableta
mai multe... mai putine
Compatibil cu laptop
mai multe... mai putine
Compatibil cu smartwatch
mai multe... mai putine
Capacitate
mai multe... mai putine

Cele mai cumpărate

Husa, touchscreen, ecran lcd, display, suport auto, toate produsele furnizorului Moshi

Moshi opereaza ca o marca exclusiva a companiei Aevoe, o companie mare care a fost infiintata pentru a proiecta produse curate, elegante si inovatoare pentru produsele electronice de larg consum. Cu functionalitatea ca element de baza, aceasta companie californiana se recunoaste ca furnizor de moda electronica. Moshi respecta gadgeturile de ultima generație si astfel raman foarte meticulosi in ceea ce priveste alegerea materialelor si modelelor pentru crearea de produse care sunt construite pentru a pastra valoarea globala a dispozitivului. Moshi Romania!
Moshi opereaza ca o marca exclusiva a companiei Aevoe, o companie mare care a fost infiintata pentru a proiecta produse curate, elegante si inovatoare pentru produsele electronice de larg consum. Cu functionalitatea ca element de baza, aceasta companie californiana se recunoaste ca furnizor de moda electronica. Moshi respecta gadgeturile de ultima generație si astfel raman foarte meticulosi in ceea ce priveste alegerea materialelor si modelelor pentru crearea de produse care sunt construite pentru a pastra valoarea globala a dispozitivului.

Compania ofera in prezent numeroase produse: cabluri type-c, cabluri lightning, incarcator auto, incarcator retea, powerbank, huse dure, huse stand flip, boxe wireless, casti cu si fara fir, folii de protectie, dar si carcase si folii pentru Macbook. Aceste accesorii reflecta angajamentul acestei companii de a selecta cu grija materiale unice care sa va pastreze dispozitivul oferindu-i stil si siguranta. Poate chiar mai important, accesoriile Moshi sunt destinate oricarui buzunar, nu doar pasionatilor de obiecte premium pentru dispozitivele lor.

Prin colectia lor de accesorii, Moshi va satisface o varietate de cerinte ce tin de functionalitate, precum si tipul de cumparator ce se axeaza si pe un pret mic.

Moshi este o companie ce tine la mediul inconjurator, asadar imprimarea pe ambalajele lor este facuta prin cerneala cu soia, nu contin plumb si sunt pregatite pentru reciclare individuala.

Moshi in japoneza inseamna "daca". Noi credem ca DACA vei testa produsele lor, le vei indragi de indata! Moshi Romania!
Mai multe...
pe pagina
Sunt afisate 1 - 24 din 53 articole