Filtreaza dupa

Pret
65 lei 99 lei
Tip produs
mai multe... mai putine
Material
mai multe... mai putine
Suport interfata (conectare)
mai multe... mai putine
Compatibil cu telefon
mai multe... mai putine
Compatibil cu tableta
mai multe... mai putine
Compatibil cu laptop
mai multe... mai putine

Cele mai cumpărate

Husa, touchscreen, ecran lcd, display, suport auto, toate produsele furnizorului Innergie

Innergie, un brand produs de catre gigantul Delta Electronics, este un important furnizor de produse de consum de energie electrică și soluții de putere.
Innergie, un brand produs de catre gigantul Delta Electronics, este un important furnizor de produse de consum de energie electrică și soluții de putere. Lansat în 2008, Innergie se bazează pe inovația Grupului Delta, lider mondial în domeniul gestionării energiei, cu peste 40 de ani de experiență tehnică avansată.

Nr.1 în inovație, siguranță și calitate
 
Innergie creează produse de calitate de înaltă calitate, elegante, inovatoare și remarcabil de sigure. Cu 5 tipuri de protecție încorporată, Innergie este un lider în soluțiile de alimentare cu energie electrică sigură.
 
În plus, tehnologiile avansate ale Innergie sunt susținute de mai multe brevete. Un brevet pentru designul detașabil al transformatoarelor plane a făcut posibilă compactarea și estetica de design atractivă pentru produsele Innergie. Innergie păstrează o mare încredere în calitatea produselor și oferă o garanție generoasă clienților săi loiali de pretutindeni.
Mai multe...
Sunt afisate 1 - 2 din 2 articole