Filtreaza dupa

Pret
79 lei 89 lei
Tip produs
mai multe... mai putine
Material
mai multe... mai putine
Compatibil cu telefon
mai multe... mai putine

Cele mai cumpărate

Husa, touchscreen, ecran lcd, display, suport auto, toate produsele furnizorului i-Paint

i-Paint a fost fondată în 2010 de catre trei studenți de arhitectură din Roma, specializați în Design, care au dorit să creeze un produs fără precedent: un film colorat conceput pentru a revoluționa aspectul smartphone-urilor tale.
i-Paint a fost fondată în 2010 de catre trei studenți de arhitectură din Roma, specializați în Design, care au dorit să creeze un produs fără precedent: un film colorat conceput pentru a revoluționa aspectul smartphone-urilor tale.

Din variantele de culoare solidă ale primei colecții de piele (o evoluție a filmului) până la designul atractiv al accesoriilor, este doar un salt rapid. În decurs de câteva luni, produsele i-Paint au devenit accesorii reale la modă, oferind smartphone-ului dvs. un aspect original și o notă de exclusivitate!

i-Paint se distinge prin înaltă calitate, unicitatea și originalitatea produsului său, garantat de atenția specială și de studiul materialelor speciale alese din cea mai avansată tehnologie de protecție.
"Produsele noastre nu sunt doar concepute pentru a proteja dispozitivul, ci pentru ao transforma într-un accesoriu autentic de modă care să vă exprime și să vă afirme stilul".
Mai multe...
Sunt afisate 1 - 2 din 2 articole