Incepand cu data de 19 Noiembrie, schimbam platforma si organizam CEL MAI MARE BLACK FRIDAY! Te asteptam cu multe surprize de luni!

Filtreaza dupa

Subcategorii
mai multe... mai putine
Pret
40 lei 580 lei
Producator

Cele mai cumpărate

iNOWGSM vinde Statii radio la cel mai bun pret din Romania. Importam Statii radio premium cu garantie de producator si livrare rapida oriunde in Romania.

Statiile radio pe care noi le comercializam sunt Storm, Baofeng, CRT, Avanti, Megawat. Aceste statii radio vor satisface toate nevoile pentru toti radio amatorii din Romania.

Statii radioAm regasit 7 produse.

  • Statii radio CB

    Ce alegi atunci cand cumperi Statii radio CB ? Produse premium, produse fara distorsionare, rezonanta buna si pret comparativ cu acea calitate pe care doar statiile radio profesionale il ofera. Acum poti alege statii radio CB la pret avantajos cu livrare oriunde in Romania.

  • Statii portabile

    Ce alegi atunci cand cumperi o statie radio portabila? Produse premium, produse fara distorsionare, rezonanta buna si pret comparativ cu acea calitate pe care doar statiile radio profesionale il ofera. Acum poti alege statii radio portabile la pret avantajos cu livrare oriunde in Romania.

  • Accesorii statii radio
    Fie ca ai nevoie de o baterie pentru statie radio, o antena statie radio, casti statii radio, baterii statii radio portabile, solutia ideala este sa ne alegi pe noi! Ne pricepem in ceea ce facem!
Sunt afisate 1 - 7 din 7 articole