Meniu
Sumar cos

Colorovo

Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: husa-colorovo-citytab
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab LiteCompatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti doresti o husa de protectie pentru tableta Colorovo CityTab Lite? Husa de protectie pe care o ai in acest moment nu protejeaza si touchscreen-ului? Ti-ar fi necesar un suport atunci cand f..
25,00Lei
Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8 inch Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8 inch
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: husa-colorovo-citytab
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8 inchCompatibilitate: Toate tabletele de 8" inch Iti doresti o husa de protectie pentru tableta Colorovo CityTab Lite 2.0? Husa de protectie pe care o ai in acest moment nu protejeaza si touchscreen-ului? Ti-ar fi necesar un su..
20,00Lei
Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 7'' 2.1 Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 7'' 2.1
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: husa-colorovo-city-tab
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 7'' 2.1Compatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti doresti o husa de protectie pentru tableta Colorovo CityTab Lite 7’’ 2.1? Husa de protectie pe care o ai in acest moment nu protejeaza si touchscreen-ului? Ti-ar fi necesar un supo..
25,00Lei
Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 7inch 1.1 Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 7inch 1.1
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: husa-colorovo-citytab-lite
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTab Lite 7inch 1.1Compatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti doresti o husa de protectie pentru tableta Colorovo CityTab Lite 7inch 1.1? Husa de protectie pe care o ai in acest moment nu protejeaza si touchscreen-ului? Ti-ar fi necesar un ..
25,00Lei
Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTabVision 7i Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTabVision 7i
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: husa-colorovo-vision-7i
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Colorovo CityTabVision 7iCompatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti doresti o husa de protectie pentru tableta Colorovo CityTabVision 7i? Husa de protectie pe care o ai in acest moment nu protejeaza si touchscreen-ului? Ti-ar fi necesar un suport atunc..
25,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8 inch
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-citytab
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8 inchCompatibilitate: Tableta Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8" inchTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTab Lite 2.0 de 8” inch preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai funct..
99,00Lei
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-7-2-1
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Colorovo CityTab Lite 7'' 2.1 Compatibilitate: Tableta Colorovo CityTab Lite 7" 2.1Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTab Lite 7’’ 2.1 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la at..
25,00Lei
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-7i
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Colorovo CityTabVision 7i Compatibilitate: Tableta Colorovo CityTabVision 7iTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTabVision 7i preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se r..
25,00Lei
Touchscreen digitizer sticla geam Colorovo CityTab Lite
Stoc epuizat
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-citytab-20
Nume produs: Touchscreen digitizer sticla geam Colorovo CityTab Lite  Compatibilitate: Touchscreen digitizer Colorovo CityTab Lite Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTab Lite  preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la ating..
25,00Lei
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-citytab
Nume produs: Touchscreen digitizer sticla geam Colorovo CityTab Lite 7" 1.1 Compatibilitate: Colorovo CityTab Lite 7Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTab Lite 7 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda ..
25,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon