Meniu
Sumar cos

Pentru a elimina riscul raspandirii coronavirus (COVID-19), produsele se vor expedia doar prin curier.

Meizu

Producător: Meizu Model: folie-sticla-meizu-m2-note
Folie sticla securizata telefon Meizu M2 NoteCompatibilitate: Telefon mobil smartphone Meizu M2 NoteAtentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la telefoanele cu ecranul cu..
5,00Lei
Producător: Meizu Model: mufa-m3note-meizu
Mufa, conector alimentare Meizu M3 Note Compatibilitate: Meizu M3 Note Mufa telefonului Meizu M3 Note nu se mai incarca? Incarcatorul telefonului Meizu M3 Note nu are nimic de a face cu acest lucru? Mufa telefonului Meizu M3 Note este problema? Sau mufa telefonului Meizu M3 Note s-a rupt? La INOW GS..
10,00Lei
Touchscreen Meizu M5s mini touch screen, geam, sticla Touchscreen Meizu M5s mini touch screen, geam, sticla
-40 %
Producător: Meizu Model: touchscreen-m5s
Touchscreen digitizer geam sticla Meizu M5s miniCompatibilitate: Meizu M5s miniAi probleme cu touchscreen-ul telefonului Meizu M5s mini?Touchscreen-ul Meizu M5s mini nu mai functioneaza in parametri normali?Sau pur si simplu ai spart touchscreen-ul Meizu M5s mini?Nu iti fa griji pentru ca la INOW GS..
30,00Lei 50,00Lei
Ansamblu display ecran LCD touchscreen digitizer Meizu M1
-44 %
Producător: Meizu Model: display-meizu-m1
Nume: Ansamblu display ecran LCD touchscreen digitizer Meizu M1 Compatibilitate: Meizu M1ATENTIE: ESTE MEIZU M1 Telefonul Meizu M1 nu mai functioneaza normal din cauza touchscreen-ului sau a display-ului? Touchscreen-ul  Meizu M1 este spart sau fisurat? Display-ul are pete sau pixeli morti? Sau..
55,00Lei 99,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon