Meniu
Sumar cos

Odys

Display ecran LCD afisaj Odys Vito
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: display-viva-c701
Nume produs: Display ecran LCD Odys VitoCompatibilitate: Tableta PC Odys VitoAi scapat jos tableta Odys Vito iar display-ul este acum spart? Petele si pixeli morti ai dislay-ului Odys Vito iti dau de furca? Display-ul Odys Vito nu mai functioneaza normal la atingere? Sau pur si simplu Display-ul n..
89,00Lei
Husa cu sustinere individuala Odys Connect 7 PRO 3G Husa cu sustinere individuala Odys Connect 7 PRO 3G
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: husa-odys-connect
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys Connect 7 PRO 3GCompatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys Connect 7 PRO 3G? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii ..
25,00Lei
Husa cu sustinere individuala Odys Mira Husa cu sustinere individuala Odys Mira
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: husa-odys-mira
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys MiraCompatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys Mira? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii cum? Ti-ai dori un sport..
25,00Lei
Husa cu sustinere individuala Odys Rapid 7 Dual-Sim Husa cu sustinere individuala Odys Rapid 7 Dual-Sim
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: husa-odys-rapid
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys Rapid 7 Dual-SimCompatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys Rapid 7 Dual-Sim? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii ..
25,00Lei
Producător: Odys Model: husa-odys-tao-x10
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys Tao X10 Compatibilitate: Toate tabletele de 10" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys Tao X10 ? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii cum? Ti-ai dori..
33,00Lei
Producător: Odys Model: husa-odys-uno-x10
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys Uno X10Compatibilitate: Toate tabletele de 10" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys Uno X10? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii cum? Ti-ai dori u..
33,00Lei
Husa cu sustinere individuala Odys Vito Husa cu sustinere individuala Odys Vito
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: husa-odys-vito
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys VitoCompatibilitate: Toate tabletele de 7" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys Vito? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii cum? Ti-ai dori un sport..
25,00Lei
Husa cu sustinere individuala Odys WINKID 8 Husa cu sustinere individuala Odys WINKID 8
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: husa-odys-winkid-8
Nume produs: Husa cu sustinere individuala Odys WINKID 8Compatibilitate: Toate tabletele de 8" inch Iti este necesara o husa de protectie pentru tableta Odys WINKID 8? Husa pe care o ai in prezent nu ofera protectia de care ai avea nevoie? Vrei sa protejezi touchscreen-ul si nu stii cum? Ti-ai dori ..
20,00Lei
Touch screen geam sticla digitizer Odys WINKID 8
Stoc epuizat
Producător: Odys Model: touchscreen-odys-winkid-8
Nume produs: Touch screen geam sticla digitizer Odys WINKID 8Compatibilitate: Tableta Odys WINKID 8 Ai ai spart touchscreen-ul tabletei Odys WINKID 8 si cauti inlocuirea touchscreen-ului cu unul original? Atunci ai gasit locul potrivit. La INOW GSM gasesti touchscreen Odys WINKID 8 original la un pr..
150,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Odys Connect 7 PRO 3G
-30 % Stoc epuizat
Producător: Odys Model: touchscreen-odys-connect-7pro3g
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Odys Connect 7 PRO 3G Compatibilitate: Tableta Odys Connect 7 PRO 3G Ai ai spart touchscreen-ul tabletei Odys Connect 7 PRO 3G si cauti inlocuirea touchscreen-ului cu unul original? Atunci ai gasit locul potrivit. La INOW GSM gasesti touchscreen Odys Co..
35,00Lei 50,00Lei
Producător: Odys Model: touchscreen-odys-ieos-next
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Odys IEOS NEXTCompatibilitate: Tableta Odys IEOS Next de 10.1" inch Ai ai spart touchscreen-ul tabletei Odys IEOS NEXT si cauti inlocuirea touchscreen-ului cu unul original? Atunci ai gasit locul potrivit. La INOW GSM gasesti touchscreen Odys IEOS NEXT ..
67,00Lei
Producător: Odys Model: touchscreen-odys-intellitab-7
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Odys Intellitab 7Compatibilitate: Tableta Odys Intellitab 7Touchscreen-ul Odys Intellitab 7 nu mai functioneaza normal la atingere?Tableta Odys Intellitab 7 nu mai preia comenzile corect?Atunci se recomanda schimbarea touchscreen-ului Odys Intellitab 7 ..
25,00Lei
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email