Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F

Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F

Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F Originala Mareste


Disponibilitate Stoc epuizat

Selectati atributele necesare

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Accesorii

  Descriere

  • Nume produs: Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F

   Compatibilitate: Samsung Galaxy S5 G900F


   Telefonul Samsung Galaxy S5 nu se mai incarca?

   Incarcatorul telefonului Samsung Galaxy S5 nu are nimic de a face cu acest lucru?

   Mufa telefonului Samsung Galaxy S5 este problema?

   Sau mufa telefonului Samsung Galaxy S5 s-a rupt?

   La unele telefonae, cum este si telefonul Samsung Galaxy S5, mufa de incarcare se recomanda a fi schimbata impreuna cu placa flex de alimentare, acest lucru va poate garanta functionabilitatea telefonului in cel mai scurt timp.

   La INOW GSM gasesti  placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru telefonul Samsung Galaxy S5 la un pret imbatabil.

   Daca telefonul Samsung Galaxy S5 nu se mai incarca nu trebuie sa disperi.

   Achizitionand placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy S5 vei reda functionabilitatea telefonului Samsung Galaxy S5 in cel mai scurt timp posibil.

   Nu ezitati sa comandati placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy S5 de la INOW GSM.

   Inainte de a achizitiona
   placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy S5, va rugam sa va asigurati ca incarcatorul telefonului Samsung Galaxy S5 este absolut functional, iar problema de incarcare nu ar fi datorata acestuia.

   Va sfatuim ca montarea placii flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy S5 sa se faca neaparat intr-un service autorizat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele placi flex de alimentare necesita o atentie deosebita la montare. Un montaj incorect poate duce la stricarea telefonului si chiar si a placii flex de incarcare Samsung Galaxy S5 achizitionata de la noi.

   Asadar, INOW GSM va propune pentru montarea placii flex de incarcare Samsung Galaxy S5 cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor placii flex de incarcare Samsung Galaxy S5 inainte si dupa montarea acesteia.

   Nu ezitati sa comandati placa flex alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy S5 de la INOW GSM. Se poate face comanda online sau telefonic si beneficiati in ambele cazuri de garantie la placa flex alimentare impreuna cu mufa de alimentare Samsung Galaxy S5.


  • Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F Originala

   Produsul Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F pe care il vizualizati face parte din categoria Alimentare telefon. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

   De ce sa nu comanzi Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?  Specificatii

  Tip produsMufa alimentare
  Compatibil cu telefonSamsung Galaxy S5
  Alte informatiiLa INOW GSM gasesti placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru telefonul Samsung Galaxy S5 la un pret imbatabil.

  Etichete

  Recenzii

  Scrieţi o părere sau întrebare

  Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F

  Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F

  Placa pcb alimentare microusb Samsung Galaxy S5 G900F