Meniu
Sumar cos

Pe 24 ianuarie 2019, magazinul este inchis! Revenim luni, 27 ianuarie!

Ce mai povestim noi.. d'ale blogului Feed RSS

19 Apr Drona DJI Tello, Iron Man Edition
iNOWGSM 1 511
Drona DJI Tello, Editia speciala Iron Man.Decat sa incepem cu lungi siruri de specificatii tehnice, nu mai bine spunem noi asa: Este o DRONA cu imagin..
28 Mar Scooterim electric ... cu Xiaomi Ninebot Mini
iNOWGSM 0 341
Scooterele electrice vin cu avantaje precise. Ele au un design elegant și alte caracteristici pentru a vă oferi o experiență fără probleme pe orice ..
15 Jan Husa UAG iPad, cea mai cautata husa pentru iPad
iNOWGSM 1 383
Husă iPad UAGBrandul UAG este cunoscut în România și utilizat de către posesorii tabletelor iPad (și nu numai) încă din anul 2015.Urban Armor Gear, LL..
24 Dec Review Nanoleaf - Extraordinarele panouri LED
3 506
Review Nanoleaf - Extraordinarele panouri LEDAcum și în România, panourile LED Nanoleaf sunt un cadou perfect cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un ca..
26 Jul Review Casti Audio Motorola Binatone Pulse Max
0 438
Compania Motorola este bine cunoscuta pentru design-ul interesant atat pe partea de telefoane cat si pe partea de accesorii. Castile..
19 Sep Review Alcatel Idol 4
0 7807
Telefonul Alcatel Idol 4 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul urias pe care nu se regaseste nici un b..
17 Sep Review ZTE Axon 7 Mini
0 5705
Telefonul ZTE Axon 7 mini este un teefon simpatic, varianta mai mica a lui Axon 7. Design-ul telefonului este bine definit, spatele ..
16 Sep Fals sau autentic: cablu si incarcator Apple
0 10236
Multi ne-au intrebat de-a lungul celor 3 ani de activitate ce resurse avem atunci cand achizitionam produse Apple, in general, dar si alte marci. Est..
15 Sep Review Stick Memorie i-Flash Drive EVO
0 13657
Stick-urile de memorie de tip flash pentru dispozitive Apple sunt o raritate, Acest lucru este datorat probabil modului in care compania restriction..
15 Sep Autentic sau fals? - Spigen
0 8247
Asta este intrebarea multor clienti cand vine vorba de accesorii originale Spigen. Desi multi nu cunosc diferentele, tind sa cumpere huse Spigen sau a..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon