Meniu
Sumar cos

Pentru a elimina riscul raspandirii coronavirus (COVID-19), produsele se vor expedia doar prin curier.

Ce mai povestim noi.. d'ale blogului Feed RSS

19 Apr Drona DJI Tello, Iron Man Edition
iNOWGSM 1 829
Drona DJI Tello, Editia speciala Iron Man.Decat sa incepem cu lungi siruri de specificatii tehnice, nu mai bine spunem noi asa: Este o DRONA cu imagin..
28 Mar Scooterim electric ... cu Xiaomi Ninebot Mini
iNOWGSM 0 489
Scooterele electrice vin cu avantaje precise. Ele au un design elegant și alte caracteristici pentru a vă oferi o experiență fără probleme pe orice ..
15 Jan Husa UAG iPad, cea mai cautata husa pentru iPad
iNOWGSM 1 527
Husă iPad UAGBrandul UAG este cunoscut în România și utilizat de către posesorii tabletelor iPad (și nu numai) încă din anul 2015.Urban Armor Gear, LL..
24 Dec Review Nanoleaf - Extraordinarele panouri LED
3 729
Review Nanoleaf - Extraordinarele panouri LEDAcum și în România, panourile LED Nanoleaf sunt un cadou perfect cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un ca..
26 Jul Review Casti Audio Motorola Binatone Pulse Max
0 758
Compania Motorola este bine cunoscuta pentru design-ul interesant atat pe partea de telefoane cat si pe partea de accesorii. Castile..
19 Sep Review Alcatel Idol 4
0 7913
Telefonul Alcatel Idol 4 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul urias pe care nu se regaseste nici un b..
17 Sep Review ZTE Axon 7 Mini
0 5851
Telefonul ZTE Axon 7 mini este un teefon simpatic, varianta mai mica a lui Axon 7. Design-ul telefonului este bine definit, spatele ..
16 Sep Fals sau autentic: cablu si incarcator Apple
0 10640
Multi ne-au intrebat de-a lungul celor 3 ani de activitate ce resurse avem atunci cand achizitionam produse Apple, in general, dar si alte marci. Est..
15 Sep Review Stick Memorie i-Flash Drive EVO
0 13766
Stick-urile de memorie de tip flash pentru dispozitive Apple sunt o raritate, Acest lucru este datorat probabil modului in care compania restriction..
15 Sep Autentic sau fals? - Spigen
0 8394
Asta este intrebarea multor clienti cand vine vorba de accesorii originale Spigen. Desi multi nu cunosc diferentele, tind sa cumpere huse Spigen sau a..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon