Meniu
Sumar cos
Rezervarea produselor este obligatorie, nu optionala!
1 Martie 2019 - iNOW va separa si muta showroom fata de depozit!

Blog RSS Feed

15 Jan Husa UAG iPad, cea mai cautata husa pentru iPad
inowgsm 1 75
Husă iPad UAGBrandul UAG este cunoscut în România și utilizat de către posesorii tabletelor iPad (și nu numai) încă din anul 2015.Urban Armor Gear, LL..
24 Dec Review Nanoleaf - Extraordinarele panouri LED
inowgsm 3 193
Review Nanoleaf - Extraordinarele panouri LEDAcum și în România, panourile LED Nanoleaf sunt un cadou perfect cu prilejul sărbătorilor de iarnă, un ca..
26 Jul Review Casti Audio Motorola Binatone Pulse Max
inowgsm 0 95
Compania Motorola este bine cunoscuta pentru design-ul interesant atat pe partea de telefoane cat si pe partea de accesorii. Castile..
19 Sep Review Alcatel Idol 4
inowgsm 0 7541
Telefonul Alcatel Idol 4 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul urias pe care nu se regaseste nici un b..
17 Sep Review ZTE Axon 7 Mini
inowgsm 0 5433
Telefonul ZTE Axon 7 mini este un teefon simpatic, varianta mai mica a lui Axon 7. Design-ul telefonului este bine definit, spatele ..
16 Sep Fals sau autentic: cablu si incarcator Apple
inowgsm 0 9844
Multi ne-au intrebat de-a lungul celor 3 ani de activitate ce resurse avem atunci cand achizitionam produse Apple, in general, dar si alte marci. Est..
15 Sep Review Stick Memorie i-Flash Drive EVO
inowgsm 0 13397
Stick-urile de memorie de tip flash pentru dispozitive Apple sunt o raritate, Acest lucru este datorat probabil modului in care compania restriction..
15 Sep Autentic sau fals? - Spigen
inowgsm 0 8010
Asta este intrebarea multor clienti cand vine vorba de accesorii originale Spigen. Desi multi nu cunosc diferentele, tind sa cumpere huse Spigen sau a..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon