Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (196)
Telefonul ZTE Axon 7 mini este un teefon simpatic, varianta mai mica a lui Axon 7. Design-ul telefonului este bine definit, spatele arata absolut impresionant. Componentele asemenea lui Axon 7 sunt unele foarte bune, astfel ca si performantele trebuie sa fie pe masura.

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (162)
Telefonul ZTE Axon 7 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul uria, dungile de pe carcase aminteste putin de Iphone, ins aacest lucru nu este nicio problema deoarece telefonul arata super. Componentele sunt unel super bune astfel ca si performantele ne asteptam sa fie asemenea.

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (132)
Telefonul Alcatel Idol 4 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul urias pe care nu se regaseste nici un buton, rama metalica de asemenea fabuloasa, cu alte cuvinte telefonul din punct de vedere al design-ului este un master piece. Telefonul dispune de un procesor bun, memorie RAM mare, si camere foto foarte bune.

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (166)
Telefonul Alcatel Idol 3 este un telefon cu un design simplu si totusi complex, elegant si bine conturat. Telefonul arata frumos, nu este unul patratos, colturile sunt rotunjite, telefonul aminteste putin de Nexus. Componentele sunt unele modeste dar bune.

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (172)
Telefonul Xiaomi Redmi Note 3 este un telefon cu un design simplu, elegant si bine definit. Componentele sunt unele bune, insa bateria intrece orice asteptare, aceasta fiind una foate mare ce promite o autonomie pe masura. Seonzorul de amprenta este fenomenal la acest telefon, datorita faptului ca acesta se afla pe spatele telefonului, astfel deblocarea telefonului facandu-se foarte usor.
Showing 1 to 5 of 90 (1 Pages)