Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (178)
Fals sau Original? Asta este intrebarea multora cand achizitioneaza accesorii marca Apple, aici referindu-ne strict la incarcator, cablu de date, EarPods sau AirPods!

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      2 Comentarii   Vizualizari (208)
Majoritatea comerciantilor pretind ca au accesorii originale, dar 80% din ei vand produse contrafacute, importate prin canale denumite si "canale gri", exterior procesului vamal romanesc!

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (279)
Telefonul ZTE Axon 7 mini este un teefon simpatic, varianta mai mica a lui Axon 7. Design-ul telefonului este bine definit, spatele arata absolut impresionant. Componentele asemenea lui Axon 7 sunt unele foarte bune, astfel ca si performantele trebuie sa fie pe masura.

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (236)
Telefonul ZTE Axon 7 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul uria, dungile de pe carcase aminteste putin de Iphone, ins aacest lucru nu este nicio problema deoarece telefonul arata super. Componentele sunt unel super bune astfel ca si performantele ne asteptam sa fie asemenea.

   

Adaugat de iNowGSM     Telefoane      0 Comentarii   Vizualizari (209)
Telefonul Alcatel Idol 4 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul urias pe care nu se regaseste nici un buton, rama metalica de asemenea fabuloasa, cu alte cuvinte telefonul din punct de vedere al design-ului este un master piece. Telefonul dispune de un procesor bun, memorie RAM mare, si camere foto foarte bune.
Showing 1 to 5 of 92 (1 Pages)