Review Xiaomi Redmi Note 3

Review Xiaomi Redmi Note 3

Telefonul Xiaomi Redmi Note 3 este un telefon cu un design simplu, elegant si bine definit. Componentele sunt unele bune, insa bateria intrece orice asteptare, aceasta fiind una foate mare ce promite o autonomie pe masura. Seonzorul de amprenta este fenomenal la acest telefon, datorita faptului ca acesta se afla pe spatele telefonului, astfel deblocarea telefonului facandu-se foarte usor.

Specificatiile cheie alte telefonului Xiaomi Redmi Note 3 sunt:

review specificatii redminote 3

Telefonul Xiaomi Redmi Note 3 are un diplay de 5.5 inch si o rezolutie de 1080x1920 pixeli, telefonul din punct de vedere vizual se comporta exemplar, ecranul fiind unul luminos ce proiecteaza culorile foarte frumos.

Procesorul telefonului Xiaomi Redmi Note 3 este unul Hexa Core, iar memoria RAM este de 3 GB la modelul cu 32 GB memorie interna sau 2 GB la modelul cu 16 GB memorie interna. Telefonul Xiaomi Redmi Note 3 dispune insa de slot pentru card micro SD, astfel ca in cazul in care memoria interna a telefonului nu este sufiecienta poate fi agaugata o memorie suplimentara de pana la 256 GB. Pentru carduri de memorie micro SD consultati oferta pe care v-o punem la dispozitie pe site-ul INOW GSM.

Camera principala a telefonului Xiaomi Redmi Note 3 este de 16 megapixeli, o camera foarte bune ce face niste poze frumoase, nici camera secundara nu trebuie lasata la o parte, aceasta are 5 megapixeli si face niste poze clare si in conditii de luminozitate scazuta.

Telefonul Xiaomi Redmi Note 3 dispune de o baterie foarte buna, iar incarcarea acestuia se face destul de rapid.

Pentru protejarea telefonului Xiaomi Redmi Note 3 iti sugeram sa folosesti una din numeroasele carcase disponibile pe site-ul nostru. De asemenea nici protejarea ecranului cu o folie nu este o idee rea, la INOW GSM gasesti folii de protectie clasice sau din sticla la preturi imbatabile.

Ai un comentariu sau intrebare de adaugat?

Nume*
E-mail* (nu va fi afisat)
Website
Comentariu*
Cod verificare