Review Alcatel Idol 3

Review Alcatel Idol 3

Telefonul Alcatel Idol 3 este un telefon cu un design simplu si totusi complex, elegant si bine conturat. Telefonul arata frumos, nu este unul patratos, colturile sunt rotunjite, telefonul aminteste putin de Nexus. Componentele sunt unele modeste dar bune.

Specificatiile cheie alte telefonului Alcatel Idol 3 sunt:

review specificatii alcatel idol 3

Telefonul Alcatel Idol 3 are un diplay de 5.5 inch si o rezolutie de 1080x1920 pixeli, telefonul din punct de vedere vizual se comporta exemplar, ecranul fiind unul luminos ce proiecteaza culorile foarte frumos.

Procesorul telefonului Alcatel Idol 3 este unul Octa Core, iar memoria RAM este de 2 GB. Memoria interna a telefonului este fie de 16 Gb fie de 32 GB. Telefonul dispune de slot pentru card de memorie micro SD, astfel ca in cazul in care memoria interna a telefonului Alcatel Idol 3 nu este suficienta poate fi agaugata o memorie suplimentara de pana la 256 GB. Pentru carduri de memorie micro SD consultati oferta pe care v-o punem la dispozitie pe site-ul INOW GSM.

Camera principala a telefonului Alcatel Idol 3 este de 13 megapixeli, o camera foarte bune ce face niste poze frumoase, nici camera secundara nu trebuie lasata la o parte, aceasta are 8 megapixeli si face niste poze clare si in conditii de luminozitate scazuta.

Pentru protejarea telefonului Alcatel Idol 3 iti sugeram sa folosesti una din numeroasele carcase disponibile pe site-ul nostru. De asemenea nici protejarea ecranului cu o folie nu este o idee rea, la INOW GSM gasesti folii de protectie clasice sau din sticla la preturi imbatabile.

Ai un comentariu sau intrebare de adaugat?

Nume*
E-mail* (nu va fi afisat)
Website
Comentariu*
Cod verificare