Review Alcatel Idol 4

Review Alcatel Idol 4

Telefonul Alcatel Idol 4 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul urias pe care nu se regaseste nici un buton, rama metalica de asemenea fabuloasa, cu alte cuvinte telefonul din punct de vedere al design-ului este un master piece. Telefonul dispune de un procesor bun, memorie RAM mare, si camere foto foarte bune.

Specificatiile cheie alte telefonului Alcatel Idol 4 sunt:

review specificatii alcatel idol 4

Telefonul Alcatel Idol 4 are un diplay de 5.2 inch si o rezolutie de 1080x1920 pixeli, telefonul din punct de vedere vizual se comporta exemplar, ecranul fiind unul luminos ce proiecteaza culorile foarte frumos.

Procesorul telefonului Alcatel Idol 4 este unul Octa Core, iar memoria RAM este de 3 GB. Memoria interna a telefonului este de 16 GB, cam micuta, insa telefonul dispune de slot pentru card de memorie micro SD, astfel ca in cazul in care memoria interna a telefonului Alcatel Idol 4 nu este suficienta poate fi agaugata o memorie suplimentara de pana la 256 GB. Pentru carduri de memorie micro SD consultati oferta pe care v-o punem la dispozitie pe site-ul INOW GSM.

Camera principala a telefonului Alcatel Idol 4 este de 13 megapixeli, o camera foarte bune ce face niste poze frumoase, nici camera secundara nu trebuie lasata la o parte, aceasta are 8 megapixeli si face niste poze clare si in conditii de luminozitate scazuta.

Pentru protejarea telefonului Alcatel Idol 4 iti sugeram sa folosesti una din numeroasele carcase disponibile pe site-ul nostru. De asemenea nici protejarea ecranului cu o folie nu este o idee rea, la INOW GSM gasesti folii de protectie clasice sau din sticla la preturi imbatabile.

Ai un comentariu sau intrebare de adaugat?

Nume*
E-mail* (nu va fi afisat)
Website
Comentariu*
Cod verificare