Review ZTE Axon 7

Review ZTE Axon 7

Telefonul ZTE Axon 7 este un telefon interesant, cu o carcasa absolut superba si ecranul uria, dungile de pe carcase aminteste putin de Iphone, ins aacest lucru nu este nicio problema deoarece telefonul arata super. Componentele sunt unel super bune astfel ca si performantele ne asteptam sa fie asemenea.

Specificatiile cheie alte telefonului ZTE Axon 7 sunt:

review specificatii zte axon 7

Telefonul ZTE Axon 7 are un diplay de 5.5 inch si o rezolutie de 1440x2560 pixeli, telefonul din punct de vedere vizual se comporta exemplar, ecranul fiind unul luminos ce proiecteaza culorile foarte frumos.

Procesorul telefonului ZTE Axon 7 este unul Quad Core, iar memoria RAM este de 4 GB. Memoria interna a telefonului este de 64 GB. Iar daca aceasta memorie nu ar fi suficienta, telefonul ZTE Axon 7 este echipat cu slot pentru card de memorie micro SD, astfel poate fi agaugata o memorie suplimentara de pana la 256 GB. Pentru carduri de memorie micro SD consultati oferta pe care v-o punem la dispozitie pe site-ul INOW GSM.

Camera principala a telefonului ZTE Axon 7 este de 20 megapixeli, asta da camera. Pozele sunt foarte bune si luminoase, insa nici camera secundara nu trebuie lasata la o parte, aceasta are 8 megapixeli si face niste poze clare si in conditii de luminozitate scazuta.

Pentru protejarea telefonului ZTE Axon 7 iti sugeram sa folosesti una din numeroasele carcase disponibile pe site-ul nostru. De asemenea nici protejarea ecranului cu o folie nu este o idee rea, la INOW GSM gasesti folii de protectie clasice sau din sticla la preturi imbatabile.

Ai un comentariu sau intrebare de adaugat?

Nume*
E-mail* (nu va fi afisat)
Website
Comentariu*
Cod verificare