Review ZTE Axon 7 Mini

Review ZTE Axon 7 Mini

Telefonul ZTE Axon 7 mini este un teefon simpatic, varianta mai mica a lui Axon 7. Design-ul telefonului este bine definit, spatele arata absolut impresionant. Componentele asemenea lui Axon 7 sunt unele foarte bune, astfel ca si performantele trebuie sa fie pe masura.

Specificatiile cheie alte telefonului ZTE Axon 7 Mini sunt:

review specificatii zte axon 7 mini

Telefonul ZTE Axon 7 Mini are un diplay de 5.2 inch, si o rezolutie de 1080x1920 pixeli, telefonul din punct de vedere vizual se comporta exemplar, ecranul fiind unul luminos ce proiecteaza culorile foarte frumos.

Procesorul telefonului ZTE Axon 7 Mini este unul Octa Core, iar memoria RAM este de  3 GB. Memoria interna a telefonului este de 32 GB. Iar daca aceasta memorie nu ar fi suficienta, telefonul ZTE Axon 7 Mini este echipat cu slot pentru card de memorie micro SD, astfel poate fi agaugata o memorie suplimentara de pana la 256 GB. Pentru carduri de memorie micro SD consultati oferta pe care v-o punem la dispozitie pe site-ul INOW GSM.

Camera principala a telefonului ZTE Axon 7 Mini este de 16 megapixeli si face niste poze frumoase, insa nici camera secundara nu trebuie lasata la o parte, aceasta are 8 megapixeli si face niste poze clare si in conditii de luminozitate scazuta.

Pentru protejarea telefonului ZTE Axon 7 Mini iti sugeram sa folosesti una din numeroasele carcase disponibile pe site-ul nostru. De asemenea nici protejarea ecranului cu o folie nu este o idee rea, la INOW GSM gasesti folii de protectie clasice sau din sticla la preturi imbatabile.

Ai un comentariu sau intrebare de adaugat?

Nume*
E-mail* (nu va fi afisat)
Website
Comentariu*
Cod verificare