Husă iPad UAG

Brandul UAG este cunoscut în România și utilizat de către posesorii tabletelor iPad (și nu numai) încă din anul 2015.

Urban Armor Gear, LLC, înființată în anul 2013, a intrat pe piața accesoriilor dispozitivelor mobile cu un start excepțional, ajungând în Europa într-un timp relativ scurt și punând la dispoziția utilizatorilor huse UAG de o calitate premium, testată militar.

În cadrul societății iNOW SRL, distribuitor autorizat UAG - Urban Armor Gear, folosim tablete iPad Pro 12.9 2018, dar și iPad Pro 11, un model recent lansat, care face furori printre fanii Apple. Da, putem spune ca Apple este ceva aparte, unic, cu o structură hardware combinată perfect cu cea software. Tocmai de aceea totul merge fluid pe tablete, dar și pe telefoane.

Dacă vom atașa o tastatură Apple Smart Keyboard, ne vom transforma tableta într-un laptop aparte, cu o autonomie generoasă și un ecran superb.


UAG iPAD Pro

De ce am ales husele UAG? Este foarte simplu! Husa UAG iPad Pro ne permite să manipulăm iPad-ul așa cum dorim. Nu ne este teamă de faptul ca aceasta va scăpa pe jos, că se va sparge ecranul sau că o vom zgâria. Este o husă extraordinară pentru cei care folosesc un device „fără mănuși”.

Husa UAG iPad Pro are un grip excelent, nu îți va da impresia vreodată că îți va scăpa din mână. Faceți o comparație între gripul pe care îl aveți cu husa UAG și cel al capacului din aluminiu - vă garantez că aici veți duce lipsa senzației tactile.

Este o husă testată militar, MIL-STD 810G-516.6, deci nu vă faceți nicio grijă dacă tableta iPad Pro va cădea de la o înălțime de 112 centimetri direct pe ciment sau o suprafață dură.

În cazul UAG iPad Pro, vom regăsi husa Metropolis. Aceasta vine cu un capac reglabil și foarte important, detașabil, pentru a putea utiliza tastatura inteligentă.

De asemenea, husa iPad Pro UAG Metropolis are un slot dedicat pentru creionul Apple, astfel încât să îl aveți tot timpul la îndemână și să utilizați toate funcțiile pe care tableta vi le pune la dispoziție.

Fiind o husă dură, cu o grosime mai mare față de husele standard, multe persoane se întreabă dacă au access la porturi, cameră, butoane. Da! Husa iPad Pro UAG Metropolis nu vă împiedică în niciun fel în a avea acces la toate caracteristicile tabletei.


Instalare husa iPad Pro UAG

Husa iPad Pro UAG se instalează foarte ușor pe tabletă. Totuși, termenul de „instalare” probabil este folosit greșit sau capătă un alt sens. Nu aveți nimic de instalat, nu trebuie în mod special să consultați ambalajul husei pentru a reuși sa încadrați tableta în husă. Totul este intuitiv. 


Husă iPad Pro 12.9 2017

Husă iPad Pro 12.9 2017 UAG Metropolis Cobalt

Husă iPad Pro 12.9 2017 UAG Metropolis Magma

Husă iPad Pro 12.9 2017 UAG Metropolis Black


Husă iPad Pro 12.9 2018

Husă iPad Pro 12.9 2018 UAG Metropolis Black

Husă iPad Pro 12.9 2018 UAG Metropolis Cobalt

Husă iPad Pro 12.9 2018 UAG Metropolis Magma


Husă iPad Pro 11

Husa iPad Pro 11 UAG Metropolis Black

Husa iPad Pro 11 UAG Metropolis Cobalt

Husa iPad Pro 11 UAG Metropolis Magma