Compania Motorola este bine cunoscuta pentru design-ul interesant atat pe partea de telefoane cat si pe partea de accesorii. Castile Motorola Binatone Pulse Max sunt dovada maiestriei companiei in conceperea de accesorii. Au un design frumos, foarte finut si bine definit, culoarea este placuta la vedere, iar despre sunet nici nu am cuvinte sa-l descriu.

review casti audio Motorola Binatone Pulse Max

Castile Motorola Binatone Pulse Max proiecteaza suntele foarte bine si foarte clar, astfel ca orice melodie pe care o asculti suna impecabil. Castile audio Motorola Binatone Pulse Max au o claritate inalta, o fidelitate a sunetului pe care Motorolas-a obisnuit sa o ofere utilizatorilor sai si sunt perfect compatibile cu orice device.

Castile audio Motorola Binatone Pulse Max sunt atent create, cu linii fine, cu un maximum de 100 dB pentru a proteja auzul celor care vor o muzica clar definita.

Specificatii tehnice:

- Transmisie sunet: prin fir
- Interfata: Jack Audio 3.5 mm
- Lungime cablu: 1.2 metri
- Tip sunet: Surround, stereo
- Frecventa: 18 - 23000 Hz

Alege sa fii in trend cu noile casti audio headphones 3.5 mm Motorola Binatone Pulse Max pe culoare alba, acesta investitie chiar merita. Poti comanda castile de pe site-ul INOW GSM sectiunea Gadget.