Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D

Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D

Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 fara adaptor MB-MC16D Mareste

card-samsung-16gb-mc16d


Disponibilitate Stoc epuizat

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 12 luni


Descriere

 • Nume produs: Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D

  Compatibilitate: Orice tableta / smartphone


  Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta?

  Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei insuficiente?

  Sau pur si simplu nu vrei sa renunti la pozele sau documentele pe care le ai stocate in telefon sau tableta?

  Atunci INOW GSM iti propune achizitionarea unui card de memorie pentru divice-ul tau , astfel incat sa nu mai fie nevoie sa renuntati la niciunul din lucrurile pe care le ai stocate pe device.

  La INOW GSM gasesti card de memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D la un pret imbatabil.

  Conexiunea dintre cardul de memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D si aparatul foto , telefonul mobil sau tableta se realizeaza foarte rapid si usor.

  Poti transfera catre mai multe dispozitive fotografiile realizate si documentele stocate.

  Cardul face parte din clasa 10, acest lucru descrie viteza de citire si de scriere, adica de transfer a cardului microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D. Viteza unui card de clasa 10 poate sa ajunga pana la 21 Mbps, astfel prin utilizarea acestui card poti fi sigur ca transferul fisierelor se va face in cel mai scurt timp posibil.

  Comanda chiar acum un card microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 MB-MC16D cu adaptor inclus si memorie 16 GB.

  Alege sa iti sporesti memoria telefonului, a tabletei sau a gps-ului printr-un card de memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D. Pe acest card iti poti stoca melodiile, pozele si chiar informatii pretioase.

  Cardurile microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D sunt folosite de cei mai pretentiosi utilizatori datorita capacitatii reale pe care acestea o ofera.

  Cardul microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D este rapid, fiabil si bun. Poti filma HD, poti fotografia la rezolutii maxime, poti arhiva si salva pe un card de dimensiuni foarte mici o intreaga lume. Cardul microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D este rezistent la apa, socuri, raze X si temperaturi extreme.

  Nu ezita sa comanzi cardul microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D de la INOW GSM. Se poate face comanda online sau telefonic si beneficiezi in ambele cazuri de garantie la cardul microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D.


 • Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 fara adaptor MB-MC16D

  Produsul Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D pe care il vizualizati face parte din categoria Card memorie. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

Tip produsCard memorie
Memorie16GB
Compatibil cu tabletaOrice tableta cu slot pentru card.
Compatibil cu telefonOrice telefon cu slot pentru card.
Alte informatiiLa INOW GSM gasesti card de memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 fara adaptor MB-MC16D la un pret imbatabil.

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D

Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D

Card memorie microSDHC Samsung 16GB Clasa 10 cu adaptor MB-MC16D