Meniu
Sumar cos

Pe 24 ianuarie 2019, magazinul este inchis! Revenim luni, 27 ianuarie!

Colorovo

Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-7-2-1
Touchscreen digitizer geam sticla Colorovo CityTab Lite 7'' 2.1 Compatibilitate: Tableta Colorovo CityTab Lite 7" 2.1Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTab Lite 7’’ 2.1 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se ..
25,00Lei
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-7i
Touchscreen digitizer geam sticla Colorovo CityTabVision 7i Compatibilitate: Tableta Colorovo CityTabVision 7iTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTabVision 7i preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda s..
25,00Lei
Producător: Colorovo Model: touchscreen-colorovo-citytab
Touchscreen digitizer sticla geam Colorovo CityTab Lite 7" 1.1 Compatibilitate: Colorovo CityTab Lite 7Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Colorovo CityTab Lite 7 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea..
25,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon