Cele mai cumpărate

Caut acest produs

Întotdeauna căutăm soluții pentru a ajuta clienții și simplifica lucrurile, prin urmare am creat această secțiune special pentru cei care nu au găsit componentele de care au nevoie pe site-ul nostru și în felul acesta putem verifica o posibilă compatibilitate cu alte produse sau o verificare în stocului furnizorului.

ATENȚIE: Necompletarea corespunzătoare a formularului de mai jos va duce la ignorarea completă a mesajului dvs.

Exemplu de completare formular de căutare produs:

Pasul 1:

- Completează toate datele personale: nume și prenume, număr de telefon și adresă de e-mail!

Pasul 2:

- Selectează tipul de produs dorit, iar dacă nu este în listă fii fără grijă, poți selecta "Altă piesă"!
- Descrie produsul dorit, în cazul în care dorești spre exemplu un touchscreen ce nu este prezent pe site-ul nostru, este obligatoriu să ne furnizezi date de identificare precum seria înscrisă pe banda conectoare în placa de bază. De obicei, această bandă este de culoare maro și se identifică destul de ușor. Atenție, pentru acest lucru trebuie să mergeți fie într-un service gsm, fie să dețineți cunoștințe tehnice sau de dezasamblare electronice!

Pasul 3:

- Încarcă imaginea produsului cerut la rezoluție bună, dar care să nu depășească 3 MB ca dimensiune, altfel nu vei putea trimite cererea, după care apasă pe butonul de culoare albastră intitulat SUBMIT și cererea ta va fi trimisă către departamentul nostru de achiziții!

Atenționare: Completarea greșită a formularul va atrage după sine anularea solicitării. Completarea formularului pentru produse existente pe site nu v-a fi luată în considerare, așadar, asigura-te că ai căutat produsul bine pe site-ul nostru, iar dacă sistemul de căutare integrat nu îți oferă rezultatele dorite, folosește sistemul de filtrare a rezultatelor, abia după poți completa formularul, astfel, vei avea mai multe șanse să primești un răspuns în maximum 24 ore!

Ești gata?