Cele mai cumpărate

LIVRĂRI ÎNTÂRZIATE

Având în vedere căderile masive de zăpada din partea de Sud și Sud-Est a țării, sunt închise drumuri naționale în 11 județe, autostrăzile A2 și A3, iar pe A1 se circulă cu dificultate. Se anulează plecarea mașinilor de traseu de zi din București, înregistrându-se întârzieri în livrare. În București străzile sunt greu accesibile astfel încât livrările se fac cu dificultate, în limita posibilităților. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cod roșu de viscol în Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Ialomița, Călărași. Toate drumurile naționale din Brăila, Constanța, Ialomița și Călărași, precum și Autostrada A2 și porturile sunt închise.

Clienții din zonele menționate mai sus sunt rugați să fie înțelegători și să aștepte înlesnirea traficului rutier.

Așadar, venim in întâmpinarea problemelor dvs. cu următoarele informații de contact:

- Nemo Express - http://www.nemoexpress.ro/lista-agentii/ - numar de telefon 0219392

- Fan Courier - Lista completă de locații de care depinde Fan Courier o regăsiți aici http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf - numerele de telefon Fan Courier le puteți regăsi în fișierul PDF și vă puteți adresa direct sediilor din care faceți parte

IMPORTANT: Această secțiune va fi constant actualizată cu noi informații pentru a înlesni procesul de livrare către oricare din clienții iNOW SRL. Este posibil ca departamentul de suport telefonic al curierilor să nu funcționeze în parametrii normali ca urmare a numărului mare de apeluri simultane pe centralele telefonice, recomandăm insistență și răbdare.

Pentru orice nelămuriri sau sugestii aveți adresa noastră de e-mail prezentă în secțiunea Contact