Incepand cu data de 19 Noiembrie, schimbam platforma si organizam CEL MAI MARE BLACK FRIDAY! Te asteptam cu multe surprize de luni!

Cele mai cumpărate

Cautați un service profesional?

Ați achiziționat o componentă pentru telefon / tabletă și doriți ca montajul să se efectueze într-un service profesionist dotat cu tehnologie de ultimă oră? Harta de mai jos conține service-urile pe care iNOW le recomandă tuturor clienților săi.

De ce? Pentru că dorim ca totul să decurgă excelent în favoarea dumneavoastră și ca dispozitivul pe care îl aveți să capete starea de nou.

Vă rugăm să acordați importanță următoarelor trei aspecte importante:

1. Montajul în service partener se realizează contra-cost, fiind strict costul pe care service-ul partener îl percepe pe respectivul dispozitiv. Pentru aflarea prețului manoperei, vă rugăm să intrați în legătură cu service-ul respectiv.

2. Service-ul partener ARE posibilitatea și libertatea de a își selecta clienții și montajele pe care le vor efectua.

3. Montajul și calitatea acestuia nu intră în atribuțiile iNOW SRL, deși noi încercăm să listăm doar partenerii ce oferă o calitate absolută a serviciilor prestate.

iNOW SRL nu va înregistra reclamații cu privire la oricare dintre cele trei aspecte de mai sus, aspecte ce țin strict de service-urile partenere.

Dorim să venim și în sprijinul service-urilor gsm prin posibilitatea de adăugare în baza de date a datelor de contact. Pentru acest lucru vor fi obligatorii următoarele cerințe:

  • Să dețină un service profesionist și persoane abile tehnice
  • Să aibă un program legal de lucru
  • Să cumpere de minimum 600 lei lunar de la societatea noastră
  • Să testeze și raporteze produsele care conțin erori înainte de montaj
  • Să respecte termenii și clienții iNOW

Dacă nu vi se par aceste cerințe greu de îndeplinit, atunci puteți trimite un e-mail către persoana abilitată să vă ajute în această cerere: info@inowgsm.ro