Cele mai cumpărate

Termeni și condiții

Folosirea, vizitarea sau efectuerea unor comenzi pe acest site web și pentru produsele prezente și sub categoria "Lichidare Stoc" implică acceptarea acestor termeni şi condiții. iNOW SRL îşi rezervă dreptul de a face modificări fără o notificare în prealabil, totodată afișând ultima modificare la sfârșitul acestei pagini web.


Definiție


Persoană juridică deținătoare a site-ului web www.inowgsm.ro se numește S.C. iNOW S.R.L. și va fi denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică, care comandă și achiziționează produse prin intermediul acestui site web va fi denumită în continuare Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile, precum și celelalte informații reprezintă proprietatea intelectuală a Furnizorului, iar copierea lor fără acordul scris al acestuia este o infracțiune și se va pedepsi conform legii.

Mențiuni "Lichidare Stoc"


Aceleași politici de confidențialitate, securitate date personale, dar și noul regulament GDPR se vor aplica în continuare ca în urma unor comenzi normale pe siteul Furnizorului, cu excepția că:

Produsele aflate și în categoria de Lichidare Stoc nu se pot returna. Furnizorul refuză orice retur al Clientului ca urmare a dorinței Furnizorului de a lichida stocul pe această categorie, fie ea de piese sau de accesorii.

Clientul este de acord cu acești termeni și nu poate invoca returnarea conferită de legea Protecției Consumatorului, întrucât Lichidarea de stoc are la bază următoarea legalitate:

- Însuși definiția de Lichidare Stoc are ca scop vânzarea ce prevede desfacerea rapidă a stocului de marfă, în urma unei decizii (voluntare sau forțuite) de încetare a activității comerciale a Furnizorului ori de modificare radicală a structurii sau a condițiilor de exploatare.  În sensul acesta, Furnizorul decide că aceste produse vor fi comercializate în discount-uri masive ca urmare a ciclului de viață al produselor respective;

- Conform OG 99/2000, motivele invocate în respectiva lege nu vizează activitatea comercială a Furnizorului, motivul principal fiind ciclul de viață al produselor, ciclu ce nu este prezent din punct de vedere legal în niciun articol din prezenta lege.

Referitor la livrarea produselor aflate sub categoria menționată, se vor aplica aceleași reguli de transport și plată, cu mențiunea ca Furnizorul, ocazional, poate să decidă subvenționarea costurilor de transport în baza unor cupoane, cupoane ce vor fi înregistrate și confirmate de Client!

Lichidarea de stoc presupune încercarea de vânzare accelerată a produselor cu un ciclu de viață depășit, prin urmare, returul acestor produse va fi refuzat!

Produsele primite de către Client sparte, defecte, inutilizabile, vor fi înlocuite cu altele, atât cât permite stocul!