Incepand cu data de 19 Noiembrie, schimbam platforma si organizam CEL MAI MARE BLACK FRIDAY! Te asteptam cu multe surprize de luni!

Cele mai cumpărate

Despre noi

Misiune

Firma noastră oferă o gamă completă de produse de cea mai bună calitate pentru tablete şi telefoane mobile, precum touchscreen, display, lcd, geam, sticlă, etc.

Suntem o echipă tânără cu un portofoliu impresionant de clienți importanți, cărora le furnizăm piese de tablete şi telefoane mobile, pentru toate brandurile din România, colaborând cu un service profesionist pentru montarea acestora.

Viziune

Dorim să devenim prima opţiune a clienţilor şi să oferim un model în ceea ce priveşte conduită de afaceri. Oferim produse de cea mai bună calitate, prețuri imbatabile și garanție pentru fiecare produs.

Valori

- Profesionalism;

- Orientare către client;

- Respectarea angajamentelor;

- Implicare;

- Integritate;

- Transparenţă;

- Încredere;

- Grijă, siguranţă şi respect. 

Ne pasă de clienții noștri și pe lângă valoarea incontestabilă a serviciilor, vă oferim și produse de calitate superioară, precum touchscreen, display, digitizer, mufe de alimentare, pentru că gadget-ul dumneavoastră să-și recapete starea de odinioară.

Încercând să răspundă tuturor nevoilor, iNOW S.R.L. vă pune la dispoziție componente atât pentru tabletele și telefoanele brand Allview, Asus, uTOK, E-boda, Samsung, Apple etc., cât și pentru cele mai puțin cunoscute. 

Poziţionare

Ne puteţi găsi de luni până vineri, între orele 09:00 - 18:00, la adresa Str. Maltopol, Nr. 21, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0761 00 00 29 | 0752 78 88 71 | 021 434 INOW (4669)
Email: info@inowgsm.ro