Cele mai cumpărate

Planuri de reseller / revânzător

ib3 image

Viziunea noastra este sa devenim prima optiune a clientilor si sa oferim un model in ceea ce priveste conduita de afaceri. De asemenea, oferim produse de cea mai buna calitate, preturi imbatabile si garantie pentru fiecare produs.

Clientii nostri sunt pe primul loc si de aceea dorim atat sa mentinem, cat si sa dezvoltam o relatie cu acestia pe termen lung. Am renuntat la grila de discounturi oferite procentual si va punem la dispozitie preturi mici pentru fiecare produs in parte, deoarece vrem sa ajutam clientii nostri fideli, oferindu-le produse de calitate si preturi avantajoase.

De ce aceasta schimbare? Pentru ca suntem in parteneriat cu clientii nostri si vrem sa ajungem impreuna la excelenta!
creează un cont
  • Ce inseamna a fi reseller?

    Avantajul clientilor, incadrati in planul de Reseller, este ca pot beneficia de aceleasi produse, aceeasi calitate la preturi cat mai mici, foarte avantajoase.

  • Cum poti deveni reseller?

    Avand un cont pe www.inowgsm.ro si facand cumparaturi de minim 600 lei, in mod automat, clientul va fi introdus in sistemul de Reseller si va beneficia de diverse discount-uri, nefiind conditionat de niciun factor ulterior. Altfel spus, un client nu isi va pierde statutul de reseller daca nu doreste a efectua comenzi periodice sau alte situatii similare.

  • Afisare preturi reseller

    Pentru a vizualiza discount-urile aplicate produselor, clientul trebuie sa fie logat in contul sau. In caz contrar, acesta va vizualiza pretul normal, fara discount!