Meniu
Sumar cos

Pentru a elimina riscul raspandirii coronavirus (COVID-19), produsele se vor expedia doar prin curier.

Despre noi


Misiune


Firma noastră oferă o gamă completă de produse de cea mai bună calitate pentru tablete şi telefoane mobile, precum touchscreen, display, lcd, geam, sticlă, etc.


Suntem o echipă tânără cu un portofoliu impresionant de clienți importanți, cărora le furnizăm piese de tablete şi telefoane mobile, pentru toate brandurile din România, colaborând cu un service profesionist pentru montarea acestora.


Viziune


Dorim să devenim prima opţiune a clienţilor şi să oferim un model în ceea ce priveşte conduită de afaceri. Oferim produse de cea mai bună calitate, prețuri imbatabile și garanție pentru fiecare produs.


Valori


- Profesionalism;


- Orientare către client;


- Respectarea angajamentelor;


- Implicare;


- Integritate;


- Transparenţă;


- Încredere;


- Grijă, siguranţă şi respect. 


Ne pasă de clienții noștri și pe lângă valoarea incontestabilă a serviciilor, vă oferim și produse de calitate superioară, precum touchscreen, display, digitizer, mufe de alimentare, pentru că gadget-ul dumneavoastră să-și recapete starea de odinioară.


Încercând să răspundă tuturor nevoilor, iNOW S.R.L. vă pune la dispoziție componente atât pentru tabletele și telefoanele brand Allview, Asus, uTOK, E-boda, Samsung, Apple etc., cât și pentru cele mai puțin cunoscute. 


Poziţionare


Ne puteţi găsi de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00, la adresa Intrarea Grigore Alexandrescu, Nr. 5, Parter, Sector 1, Bucuresti


Telefon: 0761 00 00 29 | 0752 78 88 71 | 021 434 INOW (4669)


Email: info@inowgsm.ro


Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon