Miercuri, 24.01.2018, magazinul este închis!
Ziua Unirii Principatelor Române

Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770

Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770

Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770 Mareste

display-acer-b1-770


Disponibilitate Stoc epuizat

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Descriere

 • Nume produs: Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770

  Compatibilitate: Tableta Acer Iconia One 7, model B1-770


  Ai scapat jos tableta Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? iar display-ul este acum spart?

  Petele si pixeli morti ai dislay-ului Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? iti dau de furca?

  Display-ul Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? nu mai functioneaza normal la atingere? Sau pur si simplu Display-ul nu mai functioneaza?

  In acest caz problema o reprezinta display-ul Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart?.

  Stai linistit la INOW GSM gasesti display Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? original. Alegand display-ul Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? oferit de INOW GSM poti fi sigur ca vei reda starea de functionalitate normala a tabletei Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart?.

  Display-ul Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? este de calitate inalta astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca tableta Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? va suferi modificari in ceea ce priveste functionalitatea.

  Pretul display-ului este unul corespunzator raportat la calitatea acestuia. De asemenea la achizitionarea display-ului Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? vei beneficia de o garantie reala de 6 luni.

  Pentru a va asigura de o compatibilitate maxima, este bine de precizat cu atentie modelul display-ului tabletei Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart?.

  Recomandat este ca schimbarea display-ului sa se faca intr-un service specializat, nicidecum de catre o persoana fara experienta sau acasa. Unele display-uri necesita o atentie deosebita la montare de aceea va sfatuim ca pentru montajul display-ului Ai scapat jos tableta Acer Iconia One B3-A21 iar display-ul este acum spart? sa intrati pe rubrica de pe site-ul nostru: SERVICE RECOMANDAT.


 • Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770

  Produsul Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770 pe care il vizualizati face parte din categoria Display Acer. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770 cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

Tip produsDisplay LCD
Dimensiune ecran7 inch
Rezolutie1024 x 600
Compatibil cu tabletaAcer Iconia One

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770

Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770

Display ecran LCD Acer Iconia One 7 B1-770