Meniu
Sumar cos
Rezervarea produselor este obligatorie, nu optionala!
1 Martie 2019 - iNOW va separa si muta showroom fata de depozit!
19 Februarie, Program pana la orele 16:00!

Folie protectie telefon

Folie protectie telefon

iNowGSM furnizeaza accesorii telefon precum folie protectie telefon, folie clear transparenta telefon, folie mata telefon, folie protectie sticla, folie sticla telefon mobil la cele mai bune preturi.

Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera i Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera i
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-protectie-imperai
Model: Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera i Tip folie: transparenta / clear Accesorii: laveta microfibre pentru curatare inainte de aplicare...
15,00Lei
Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera M Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera M
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-protectie-imperam
Model: Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera M Tip folie: transparenta / clear Accesorii: laveta microfibre pentru curatare inainte de aplicare...
15,00Lei
Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera S Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera S
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-protectie-imperas
Model: Folie de protectie ecran transparenta Allview Impera S Tip folie: transparenta / clear Accesorii: laveta microfibre pentru curatare inainte de aplicare...
15,00Lei
Folie geam sticla protectie rezistiva temperata Allview X1 Soul Originala
-43 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-sticla-x1soul
Nume produs: Folie geam sticla protectie rezistiva temperata Allview X1 Soul Originala Compatibilitate: Allview X1 Soul Ai nevoie de o folie pentru telefonul mobil Allview X1 Soul? Nu stii daca ar trebui sa achizitionezi o folie de protectie normala sau una din sticla? Ei bine, ne-am propus sa iti r..
17,00Lei 30,00Lei
Folie geam sticla protectie rezistiva temperata Allview X2 Soul PRO
-28 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-sticla-allview-x2-soul
Nume produs: Folie geam sticla protectie rezistiva temperata Allview X2 Soul PRO Compatibilitate: Telefon mobil smartphone Allview X2 Soul PROAtentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se inta..
29,00Lei 40,00Lei
Folie geam sticla protectie rezistiva temperata HTC One M8
Stoc epuizat
Producător: HTC Model: folie-sticla-htconem8
Nume produs: Folie geam sticla protectie rezistiva temperata HTC One M8 Compatibilitate: HTC One M8 Grosime: 0.33 mm Rezistenta: 2.5D Ai nevoie de o folie pentru telefonul mobil HTC One M8? Nu stii daca ar trebui sa achizitionezi o folie de protectie normala sau una din sticla? Ei bine, ne-am propus..
25,00Lei
Folie geam sticla protectie rezistiva temperata Lenovo Vibe X2
Stoc epuizat
Producător: Lenovo Model: folie-protectie-lenovox2
Nume produs: Folie geam sticla protectie rezistiva temperata Lenovo Vibe X2 Compatibilitate: Lenovo Vibe X2Atentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la telefoanele cu ecr..
45,00Lei
Folie protectie ecran telefon Allview V1 Viper i
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-allview-v1-viper-i
Nume produs: Folie protectie ecran telefon Allview V1 Viper i Compatibilitate: Allview V1 Viper i Tip folie: Transparenta / clear Contine: Laveta microfibra pentru stergerea prafului inainte de montaj Folia de protectie telefon Allview V1 Viper i o recomandam pentru a pastra touchscreenul telefonulu..
10,00Lei
Folie protectie ecran telefon Allview V1 Viper S
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-allview-v1-viper-s
Nume produs: Folie protectie ecran telefon Allview V1 Viper S Compatibilitate: Allview V1 Viper SAtentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la telefoanele cu ecranul curba..
10,00Lei
Folie protectie ecran telefon Allview V1 Viper S4G
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-allview-viper-s4g
Nume produs: Folie protectie ecran telefon Allview V1 Viper S4G Compatibilitate: Allview V1 Viper S4GAtentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la telefoanele cu ecranul c..
10,00Lei
Folie protectie ecran telefon Allview X1 Soul Mini
-50 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-allview-x1-soul-mini
Nume produs: Folie protectie ecran telefon Allview X1 Soul Mini Compatibilitate: Allview X1 Soul Mini  Atentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la telefoanele cu ecranul..
5,00Lei 10,00Lei
Folie protectie ecran telefon Allview X1 Xtreme
-50 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: folie-allview-x1-xtreme
Nume produs: Folie protectie ecran telefon Allview X1 Xtreme Compatibilitate: Allview X1 XtremeAtentie: Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la telefoanele cu ecranul curbat...
5,00Lei 10,00Lei
Afişare 1 - 12 din 357 (30 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon