Miercuri, 24.01.2018, magazinul este închis!
Ziua Unirii Principatelor Române

Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02

Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02

Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02 Mareste


Disponibilitate Stoc epuizat

110 lei

   (vezi pret reseller)
Selectati atributele necesare

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 12 luni


Accesorii

Descriere

 • Nume produs: Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02

  Compatibilitate: iOS, Android, PC și Recorder.

  Acesta microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02 nu este unul standard, noi il numim Smart Microphone, asa il numesc si producatorii Remax deoarece are buton dedicat de sistem Android/iOS, dar si efecte selectabile pe intensitate.

  Sa incepem cu anumiti parametri si anume tipul sunetului care este unul capacitiv cu o frecventa de operare intre 100Hz - 10 KHZ, dar si cu reverb, echo, joase sau medii, selectabile direct de pe microfon. Are inclusa si o baterie din Lithium care va fi incarcata doar la 5V 1, maximum 2A cu indicator LED rosu pentru a specifica faptul ca bateria se incarca, iar atunci cand devine albastru inseamna ca fie microfonul este pornit, fie bateria este incarcata in intregime.

  Ce este inclus in pachet: Microfonul propriu zis, cablu audio cu terminatie JACK, cablu USB pentru incarcare, manual de utilizare in limba engleza/chineza ilustrativ.

  Cum functioneaza microfonul: In primul rand trebuie instalata o aplicatie care sa permita inregistrarea pe diverse negative precum Sing, Karaoke Talent, Sounds of Karaoke, Cool K Song sau chiar The Voice. Dupa instalarea unui astfel de software pe telefon sau tableta trebuie sa introduceti cablul audio cu terminatie jack in microfon, respectiv dispozitivul dvs. asa cum va fi prezentat in ilustratiile venite impreuna cu manualul de utilizare, dupa care se introduc castile in iesirea audio. Porniti microfonul si led-ul albastru va indica faptul ca puteti incepe sa cantati.

  Manualul de utilizare va informeaza cu privire la conexiunea pe aplicatii utilizand castile, pe diferite boxe sau laptop. Daca nu functioneaza in vreun fel, inseamna ca unul din pasii pe care trebuia sa ii urmati nu a fost indeplinit corespunzator.

  Cum incarc microfonul: Acesta are doua led-uri pe butonul de aprindere: rosu inseamna ca se incarca, albastru inseamna ca este pornit si incarcat. Se poate incarca la calculator/laptop sau chiar un adaptor de priza. Prima incarcare a microfonului trebuie sa aiba o durata de 1 ora. Pachetul nu include incarcatorul de priza.

  Erori intalnite in operarea microfonului:

  EroareCauza eroriiPosibila reparatie
  LED-urile nu se aprindBateria este descarcataIncarcati microfonul
  Fara sunetNu se aprinde sau volumul este la minimVerificati sa fie aprins LED albastru si ajustati volumul
  Fara efect reverbEfectul nu este pornitAjustati nivelul reverb pe microfon
  Nivel diferit de voci inregistratePozitionarea microfonuluiAjustati distanta dintre microfon si dvs.
  Zgomot pe inregistrareZgomot ambientalInregistrati intr-un loc mai retras
  Inregistrare audio slaba calitativDispozitivul mobil nu este setat pe calitate maximaRestartati telefonul sau inlocuiti aplicatia de inregistrare

 • Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02

  Produsul Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02 pe care il vizualizati face parte din categoria Gadget. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02 cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

MaterialAluminiu
Tip produsMicrofon
Suport interfata (conectare)Audio/microUSB
Compatibil cu tabletaiOS/Android
Compatibil cu telefoniOS/Android
Cablu alimentareDa

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02

Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02

Microfon inregistrare audio Karaoke efecte Remax K02