Meniu
Sumar cos

Card memorie

Card memorie
iNOW GSM ofera la cele mai bune preturi si cu garantie mare toate tipurile de carduri de memorie microSD, microSDHC, microSDXC, Patriot, Goodram, IMRO, Kingston, Kingmax, Toshiba.
Card memorie micro IMRO SDHC Class 10 8GB Adaptor
Stoc epuizat
Producător: IMRO Model: card-imro-8gb
Nume produs: Card memorie micro IMRO SDHC Class 10 8GB AdaptorCompatibilitate: Toate telefoanele si tabletele ce folosesc microSDTara de fabricatie: POLONIA Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sa..
25,00Lei
Card memorie micro SD GOOD RAM 8GB + ADAPTOR CLASS 4 Card memorie micro SD GOOD RAM 8GB + ADAPTOR CLASS 4
Stoc epuizat
Producător: GOOD RAM Model: card-memorie-goodram8
Nume produs: Card memorie micro SD GOOD RAM 8GB + ADAPTOR CLASS 4 Compatibilitate: Telefoane si tablete ce suporta slot microSD pana la 8GB. Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datori..
17,00Lei
Card memorie micro SDHC Class 10 ADATA 8GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: ADATA Model: micro-sdhc-adata-8gb-class10
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 10 ADATA 8GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei in..
30,00Lei
Card memorie micro SDHC Class 10 UHS-I adaptor IMRO 16GB
-5 % Stoc epuizat
Producător: IMRO Model: card-microsd-imro16
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 10 UHS-I adaptor IMRO 16GBCompatibilitate: Orice dispozitiv microSD care suporta 16GB.Capacitate: 16GBViteza: Class 10 UHS-ITara de fabricatie: POLONIA Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie ..
38,00Lei 40,00Lei
Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 16GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: card-memorie-kingston-16gb
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 16GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei..
25,00Lei
Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 4GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: micro-sdhc-kingston-4gb
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 4GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei ..
22,00Lei
Producător: Kingston Model: micro-sdhc-kingston-8gb
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 8GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei ..
27,00Lei
Card memorie microSDHC Clasa 10 Patriot LX Series 16GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: Patriot Model: card-memorie-patriot-16gb
Nume produs: Card memorie microSDHC Clasa 10 Patriot LX Series 16GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHCMemoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorit..
45,00Lei
Card memorie microSDHC Class 10 Kingmax 8GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: Kingmax Model: card-kingmax-8gb
Nume produs: Card memorie microSDHC Class 10 Kingmax 8GB cu adaptorCompatibilitte: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei in..
27,00Lei
Card memorie microSDHC Class 4 ADATA 16GB fara adaptor
Stoc epuizat
Producător: ADATA Model: card-memorie-adata-16gb
Nume produs: Card memorie microSDHC Class 4 ADATA 16GB fara adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei i..
25,00Lei
Card memorie microSDHC Kingston 16GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: card-kingston-sdc10g2
Nume produs: Card memorie microSDHC Kingston 16GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2Compatibilitate: Orice tableta / smartphone Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei insufici..
30,00Lei
Card memorie microSDHC Kingston 32GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: card-kingston-sdc10g2-32
Nume produs: Card memorie microSDHC Kingston 32GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2Compatibilitate: Orice tableta / smartphone Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei insufici..
49,00Lei
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email