Meniu
Sumar cos

IMRO

Card memorie micro IMRO SDHC Class 10 8GB Adaptor
Stoc epuizat
Producător: IMRO Model: card-imro-8gb
Nume produs: Card memorie micro IMRO SDHC Class 10 8GB AdaptorCompatibilitate: Toate telefoanele si tabletele ce folosesc microSDTara de fabricatie: POLONIA Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sa..
25,00Lei
Card memorie micro SDHC Class 10 UHS-I adaptor IMRO 16GB
-5 % Stoc epuizat
Producător: IMRO Model: card-microsd-imro16
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 10 UHS-I adaptor IMRO 16GBCompatibilitate: Orice dispozitiv microSD care suporta 16GB.Capacitate: 16GBViteza: Class 10 UHS-ITara de fabricatie: POLONIA Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie ..
38,00Lei 40,00Lei
Card memorie tableta telefon gps 4GB microSD IMRO Clasa 10 cu adaptor Card memorie tableta telefon gps 4GB microSD IMRO Clasa 10 cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: IMRO Model: card-4gb-imro
Nume produs: Card memorie tableta telefon gps 4GB microSD IMRO Clasa 10 cu adaptor Compatibil cu toate telefoanele/tabletele/gps ce suporta card microSD. Tara de fabricatie: PoloniaMemoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot f..
22,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email