Meniu
Sumar cos

Pentru a elimina riscul raspandirii coronavirus (COVID-19), produsele se vor expedia doar prin curier.

Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W

Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W, ADC-47AB, Incarcator tableta, 4710901739317, , ADC-47AB, Accesorii tableta, ADC-47AB
Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W, ADC-47AB, Incarcator tableta, 4710901739317, , ADC-47AB, Accesorii tableta, ADC-47AB
-50 %
Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W, ADC-47AB, Incarcator tableta, 4710901739317, , ADC-47AB, Accesorii tableta, ADC-47AB
Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W, ADC-47AB, Incarcator tableta, 4710901739317, , ADC-47AB, Accesorii tableta, ADC-47AB
Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Producător Innergie
 • Model: ADC-47AB
 • SKU: ADC-47AB
 • EAN: 4710901739317
 • MPN: ADC-47AB
99,00Lei
199,00Lei
Incarcator auto cu 4 porturi, Innergie PowerCombo Go Hub 12W, putere totala de iesire 9.6A si functie de Fast Charge!

Specificatii:

 • Intrare: 12V DC / 4.8A
 • Iesire USB: 5V DC/2.4A
 • Iesire: 12V DC / 3.6A (max)
 • Putere totala: 48W
 • Dimensiuni (L × W × H): 51.2 × 25.2 × 23.5mm
 • Lungime cablu: 1.2 metri
 • Greutate (Produs): 16.3 g

Încărcarea în mașină, posibilă din față în spate

Hubul PowerCombo Go combină încărcătorul de mașină PowerJoy Go 12 și LifeHub Plus, un hub de încărcare USB cu trei porturi cu un cablu prelungitor. Acest duo dinamic permite încărcarea a maximum patru dispozitive mobile chiar de pe locurile din față și din spate ale unei mașini. În plus, toate cele patru porturi USB disponibile nu doar ca pot fi simultan folosite de puterea de 2.4A, dar fiecare are o detectare inteligentă care identifică automat dispozitivele atașate și oferă curentul și tensiunea ideale pentru a asigura cea mai rapidă încărcare posibilă. PowerCombo Go Pro este o adevărată încărcare a dispozitivelor mobile în mașină perfecționată.

In-car charging, front seat to back
 

Încărcare ușoară pentru toată lumea

Cu ajutorul unui cablu de 1.2 metri al lui LifeHub Plus conectat la PowerJoy Go 12, chiar și pasagerii de pe bancheta din spate își pot încărca cu ușurință dispozitivele atunci cand o bricheta nu este disponibilă pentru pasagerii din spate! Este perfect pentru a menține pe toată lumea distrați pe drumurile lung.

 
Easy charging for everyone
 

Inteligent și puternic

Tehnologia de detectare inteligentă identifică automat tipul de dispozitiv atașat fiecărui port USB de 2,4A, apoi oferă doar puterea potrivită pentru a-l încărca în condiții de siguranță la viteză maximă! Asta înseamnă ca puteti incarca simultan patru dispozitive, chiar si tablete, in cel mai scurt timp posibil.

Smart and speedy
 

Încarcă absolut orice

Nu doar ca puteți încărca până la patru dispozitive simultan, dar practic orice dispozitiv digital poate fi încărcat. Folositi mesageria, jucați jocuri, vizionați videoclipuri și multe altele pe dispozitivele dvs. mobile chiar și pentru perioade lungi de timp în mașină și le încărcați complet pana când ajungeți la destinație.

Charges anything

Conturat perfect, conștient de siguranță

Când vine vorba atât de stil, cât și de siguranță, PowerCombo Go Hub are totul. Obțineți atât linii de design fluide, cât și cinci tehnologii de protecție InnerShield, păstrând dispozitivele împotriva deteriorării surplusului de curent, a excesului de tensiune, supraîncălzirii, suprasarcinilor și scurt-circuitelor.

Smoothly contoured, safety-conscious
 

InnerShield™ protectie tehnologica

Cu tehnologia InnerShield™ de protecție dezvoltata Innergie (Delta Electronics), toate dispozitivele dvs. sunt protejate împotriva supraîncărcării, supratensiunii, supra-temperaturii, supra-alimentării și scurtcircuitării, oferindu-vă puterea stabilă și linistea pe care v-o ofera un dispozitiv in deplina siguranta!

 

InnerShield™ power protection
 
 

GreenSense™ tehnologie protectoare a naturii

Innergie încorporează tehnologia de vârf în produsele lor pentru a le face cât mai eficiente din punct de vedere energetic. Deoarece economisirea energiei ne ajută să salvăm planeta, iar tehnologia GreenSense™ ne ajută să ne păstrăm verde.

 
GreenSense™ technology
 

Garanție extinsă

Toate seria Innergie oferă o garanție limitată de 3 ani pentru o garanție calitativă a produsului.

Extended warranty
 
 

Top în materie de siguranță

Toate produsele Innergie, la fel ca toate produsele fabricate de Delta, sunt acoperite de asigurarea de răspundere pentru produse cu o limită de 1 milion USD, oferind o liniște și mai mare atunci când sunt folosite!

 
Tops in safety
General
Cablu alimentareInclus
Compatibil cu tabletaUniversal
Compatibil cu telefonUniversal
CuloareAlb
Curent iesire5V / 2.1A
Curent intrare12V
Greutate16.3 grame
MaterialABS
Putere48W
Suport interfata (conectare)USB-A
Tip produsAlimentator auto

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon