Meniu
Sumar cos

Kingston

Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 16GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: card-memorie-kingston-16gb
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 16GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei..
25,00Lei
Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 4GB cu adaptor
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: micro-sdhc-kingston-4gb
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 4GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei ..
22,00Lei
Producător: Kingston Model: micro-sdhc-kingston-8gb
Nume produs: Card memorie micro SDHC Class 4 Kingston 8GB cu adaptorCompatibilitate: Orice dispozitiv ce suporta card micro SDHC Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei ..
27,00Lei
Card memorie microSDHC Kingston 16GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: card-kingston-sdc10g2
Nume produs: Card memorie microSDHC Kingston 16GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2Compatibilitate: Orice tableta / smartphone Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei insufici..
30,00Lei
Card memorie microSDHC Kingston 32GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2
Stoc epuizat
Producător: Kingston Model: card-kingston-sdc10g2-32
Nume produs: Card memorie microSDHC Kingston 32GB Clasa 10 cu adaptor SDC10G2Compatibilitate: Orice tableta / smartphone Memoria telefonului mobil sau a tabletei nu este suficienta? Aplicatiile de care ai atat de multa nevoie nu mai pot fi descarcate in telefon sau tableta datorita memoriei insufici..
49,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email