Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T

Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T

Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T Mareste

flex-alimentare-asus-tf300t


Disponibilitate Stoc epuizat

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Accesorii

  Descriere

  • Nume produs: Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T

   Compatibilitate: Tableta Asus Transformer Pad TF300T


   Tableta Asus Transformer Pad nu se mai incarca?

   Incarcatorul tabletei Asus Transformer Pad nu are nimic de a face cu acest lucru?

   Mufa tabletei Asus Transformer Pad este problema?

   Sau mufa tabletei Asus Transformer Pad s-a rupt?

   La unele tablete, cum este si tabletaAsus Transformer Pad, mufa de incarcare se recomanda a fi schimbata impreuna cu placa flex de alimentare, acest lucru va poate garanta functionabilitatea tabletei in cel mai scurt timp.

   La INOW GSM gasesti  placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru tableta Asus Transformer Pad la un pret imbatabil.

   Daca tabletal Asus Transformer Pad nu se mai incarca nu trebuie sa disperi.

   Achizitionand placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Transformer Pad vei reda functionabilitatea tabletei Asus Transformer Pad in cel mai scurt timp posibil.

   Nu ezitati sa comandati placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Transformer Pad de la INOW GSM.

   Inainte de a achizitiona
   placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Transformer Pad, va rugam sa va asigurati ca incarcatorul tabletei Asus Transformer Pad este absolut functional, iar problema de incarcare nu ar fi datorata acestuia.

   Va sfatuim ca montarea placii flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Transformer Pad sa se faca neaparat intr-un service autorizat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele placi flex de alimentare necesita o atentie deosebita la montare. Un montaj incorect poate duce la stricarea tabletei sau a placii flex de incarcare Asus Transformer Pad achizitionata de la noi.

   Asadar, INOW GSM va propune pentru montarea placii flex de incarcare Asus Transformer Pad cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor placii flex de incarcare Asus Transformer Pad inainte si dupa montarea acesteia.

   Nu ezitati sa comandati placa flex alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Transformer Pad de la INOW GSM. Se poate face comanda online sau telefonic si beneficiati in ambele cazuri de garantie la placa flex alimentare impreuna cu mufa de alimentare Asus Transformer Pad.


  • Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T

   Produsul Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T pe care il vizualizati face parte din categoria Mufa flex tableta. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

   De ce sa nu comanzi Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?  Specificatii

  Tip produsMufa alimentare
  Compatibil cu tabletaAsus Transformer Book/Pad
  Alte informatiiLa INOW GSM gasesti placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru tableta Asus Transformer Pad la un pret imbatabil.

  Etichete

  Recenzii

  Scrieţi o părere sau întrebare

  Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T

  Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T

  Cablu flex alimentare incarcare Asus Transformer Pad TF300T