Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G

Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G

Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G Mareste

flex-samsung-t315


Disponibilitate Stoc epuizat

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Accesorii

  Descriere

  • Nume produs: Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G

   Compatibilitate: Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G


   Tableta Samsung Galaxy Tab 3 nu se mai incarca?

   Incarcatorul tabletei Samsung Galaxy Tab 3 nu are nimic de a face cu acest lucru?

   Mufa tabletei Samsung Galaxy Tab 3 este problema?

   Sau mufa tabletei Samsung Galaxy Tab 3 s-a rupt?

   La unele tablete, cum este si tabletaSamsung Galaxy Tab 3, mufa de incarcare se recomanda a fi schimbata impreuna cu placa flex de alimentare, acest lucru va poate garanta functionabilitatea tabletei in cel mai scurt timp.

   La INOW GSM gasesti  placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru tableta Samsung Galaxy Tab 3 la un pret imbatabil.

   Daca tabletal Samsung Galaxy Tab 3 nu se mai incarca nu trebuie sa disperi.

   Achizitionand placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 vei reda functionabilitatea tabletei Samsung Galaxy Tab 3 in cel mai scurt timp posibil.

   Nu ezitati sa comandati placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 de la INOW GSM.

   Inainte de a achizitiona
   placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy Tab 3, va rugam sa va asigurati ca incarcatorul tabletei Samsung Galaxy Tab 3 este absolut functional, iar problema de incarcare nu ar fi datorata acestuia.

   Va sfatuim ca montarea placii flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 sa se faca neaparat intr-un service autorizat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele placi flex de alimentare necesita o atentie deosebita la montare. Un montaj incorect poate duce la stricarea tabletei sau a placii flex de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 achizitionata de la noi.

   Asadar, INOW GSM va propune pentru montarea placii flex de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor placii flex de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 inainte si dupa montarea acesteia.

   Nu ezitati sa comandati placa flex alimentare impreuna cu mufa de incarcare Samsung Galaxy Tab 3 de la INOW GSM. Se poate face comanda online sau telefonic si beneficiati in ambele cazuri de garantie la placa flex alimentare impreuna cu mufa de alimentare Samsung Galaxy Tab 3.


  • Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G

   Produsul Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G pe care il vizualizati face parte din categoria Mufa flex tableta. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

   De ce sa nu comanzi Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?  Specificatii

  Tip produsMufa alimentare
  Compatibil cu tabletaSamsung Galaxy Tab 3 T315 4G
  Alte informatiiLa INOW GSM gasesti placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru tableta Samsung Galaxy Tab 3 la un pret imbatabil.

  Etichete

  Recenzii

  Scrieţi o părere sau întrebare

  Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G

  Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G

  Mufa flex alimentare microfon Samsung Galaxy Tab 3 T315 4G