Meniu
Sumar cos

Pentru a elimina riscul raspandirii coronavirus (COVID-19), produsele se vor expedia doar prin curier.

Nokia

Producător: Nokia Model: folie-3d-nokia8
Folie sticla tempered glass 3D Full cover Nokia 8 Japan Glass Crystal ShockCompatibilitate: Nokia 8Culoare: Transparent si negru.Atentie : Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecven..
45,00Lei
Producător: Nokia Model: folie-3d-nokia6
Folie sticla tempered glass 3D Full cover Nokia 6 Japan Glass Crystal ShockCompatibilitate: Nokia 6Culoare: Alb si negru.Atentie : Este posibil ca folia de sticla sa fie mai mica decat suprafata pe care se va lipi, astfel incat aderenta sa fie completa. Acesta acest lucru se intampla frecvent la tel..
45,00Lei
Mufa conector alimentare telefon Nokia Lumia 520
-40 %
Producător: Nokia Model: mufa-alimentare-nokia-520
Mufa conector alimentare telefon Nokia Lumia 520Compatibilitate: Telefon mobil smartphone Nokia Lumia 520 Telefonul Nokia Lumia 520 nu se mai incarca? Incarcatorul telefonului Nokia Lumia 520 nu are nimic de a face cu acest lucru? Mufa telefonului Nokia Lumia 520 este problema? Sau mufa telefonu..
6,00Lei 10,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon