Meniu
Sumar cos

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

SC INOW SRL este înregistrată ca operator de date personale în registrul ANSPDCP (http://www.dataprotection.ro) cu numărul 35057/2015.

www.inowgsm.ro, denumită generic în cele ce urmează și iNOW SRL, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.inowgsm.ro respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal și aplică prezenta Politica de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Regulilor/Termenilor de Utilizare și Politicii de Confidențialitate și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, iar acest proces reprezintă întreagă înțelegere (contractul) dintre părți.

iNOW SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza, în orice moment, conținutul website-ului www.inowgsm.ro, precum și Politica de Confidențialitate și regulile/Termenii de Folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul S.C. INOW S.R.L. Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate), precum și website-ul www.inowgsm.ro, vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, „site” și/sau „site-uri” în cele ce urmează.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Site-ul web inowgsm.ro este compatibil cu GDPR, așadar, clientul are posibilitatea de a își selecta opțiunile cu privire la datele furnizate.

1. Definiții

1. date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau manuale, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

3. stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal colectate;

4. sistem de evidență a datelor cu caracter personal – orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;

5. operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

6. terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

7. destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;

8. date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;

9. date statistice – date care au fost obținute că urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.

2. Colectarea de date cu caracter personal

iNOW SRL poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar. Tipurile de pagini prin care solicităm informații:

  • Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.inowgsm.ro cere informații prin care puteți fi identificat sau prin care vă putem contacta. Acestea for fi considerate date cu caracter personal.
  • Formularul de tip abonament informații, denumit și newsletter.
  • Formularul de contact .
  • Alte tipuri de formulare care sunt afișate periodic și prin care se solicită un nume, o adresă de e-mail sau un număr de telefon.

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

  1. Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră;
  2. Pentru a livra servicii precum buletine de știri, evenimente sau produse pe care le-ați cerut și/sau achiziționat;
  3. Pentru a ne ajuta să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră;
  4. Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

iNOW SRL colectează informații și le prelucrează în date statistice. Aceste informații se referă la paginile accesate în interiorul site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. iNOW SRL poate folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

  1. Pentru a îmbunătăți securitatea accesului;
  2. Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniză un serviciu cât mai bun.

In diferite secțiuni din site se găsesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj/e-mail. Adresa dumneavoastră de e-mail este folosită pentru a vă trimite un răspuns, iar conversația este reținută pentru pentru referințe viitoare. Aceasta și numele furnizat intră în categoria datelor cu caracter personal, iar iNOW SRL nu le va putea utiliza decât pentru a vă contacta direct pe dumneavoastră.

iNOW SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință, aceste acțiuni fiind necesare pentru:

  1. (a) conformarea la rigorile legii;
  2. (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale iNOW SRL și ale site-urilor sale web;
  3. (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitați să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

iNOW SRL nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-urile inowgsm.ro implică:

  1. Formularele de plată online atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe unul din website-urile iNOW SRL, care trebuie completate obligatoriu cu toate informațiile solicitate, inclusiv cu date cu caracter personal.
  2. Nu folosim sau colectam date cu caracter personal colectate de pe site-ul ce are ca scop efectuarea plății pentru produsele sau serviciile oferite de iNOW SRL.
  3. Etichete Google Adwords, Analytics și Facebook pentru analiza și implementarea de reclame personalizate în mod sistematic și automat.

3. Utilizarea datelor statistice și datelor anonime

iNOW SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:

  1. realizarea de analize/rapoarte;
  2. realizarea de informări;
  3. publicarea, promovarea, oferta produselor/serviciilor oferite de către iNOW SRL.

4. Securitatea datelor colectate

iNOW SRL utilizează metode și tehnologii de securitate sigure și moderne, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.

Serverele pe care site-urile sunt găzduite sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile posibile și justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate. De asemenea, analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea actualizării sistemelor noastre de securitate. Infrastructura hardware și software utilizată de către iNOW SRL este periodic analizată din punct de vedere al securității.

5. Legături externe

Site-urile pot conține legături spre alte website-uri, în afară controlului iNOW SRL, website-uri pe care credem că le veți găsi utile. Dacă accesați aceste linkuri veți accesa/vizita site-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de iNOW SRL.

6. Minori

iNOW SRL nu vinde produse și/sau servicii persoanelor sub 18 ani. iNOW SRL poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un site, o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a unui tutore legal.

7. Impunerea Politicii de confidențialitate și Legislație

Dacă aveți întrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către iNOW SRL și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați.

Politica de confidențialitate se supune legislației din România. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la unul dintre administratori. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească.

8. Sistemul de plată online EuPlatesc.ro

Sistemul de plată on-line este dezvoltat de către EuPlatesc.ro și presupune efectuarea plăților prin intermediul cardurilor într-un mediu securizat. Plățile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiază de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si Mastercard Secure Cod).

3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

În vederea finalizării tranzacției în condiții optime va trebui să furnizați:

  1. Numele posesorului de card
  2. Codul numeric al cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fața cardului)
  3. Data expirarii cardului
  4. Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatură). Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul Dvs, în condițiile agreate cu Banca emitentă a cardului Dvs.
  5. Selectați numărul de rate în cazul în care cardul este unul de credit emis de una din băncile înrolate în sistemul de plată EuPlatesc.ro.

Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru prin card bancar, Furnizorul nu percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro.

Site-ul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Mai multe informații referitoare la metoda de plată cu card bancar se pot regăsi accesând următorul link.

Click aici pentru informații referitoare la plata online cu card bancar!

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon