Meniu
Sumar cos

Prelucrarea datelor personale

Prelucrarea datelor personale

S.C. INOW S.R.L., cu sediul in Intrarea Grigore Alexandrescu, Nr. 5, Parter, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.J40/2405/2015, avand CUI RO34168239, este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 35057 / 2015.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre INOW SRL numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

TERMENI IN INTELESUL LEGII 677/2001:

  • date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
  • prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

  • informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.inowgsm.ro
  • informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor (SMS / E-Mail), evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului
  • trimiterea de Newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (SMS / E-Mail)

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.FIECARE CLIENT ARE DREPTURI!

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate catre INOW SRL la adresa Intrarea Grigore Alexandrescu, Nr. 5, Parter, Sector 1, Bucuresti, va puteti exercita dreptul de a:

  • actualiza, modifica, bloca sau sterge datele din sistemul INOW SRL (exceptie facand sistemul de facturare, obligatoriu din punct de vedere fiscal).
  • actualiza, modifica, bloca sau sterge datele din sistemul tertilor (exemplu: curieri, platforma SendSMS) daca nu implica un procedeu complex fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.


Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa INOW SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

INOW SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre

Mai multe informații puteți regăsi pe pagina Termeni și Condiții!

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon