Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T

Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T


mufa-alimentare-asus7

Stoc epuizat

99 lei

  (include TVA)

Poti comanda telefonic la 0761 00 00 29
 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni
 • Produs original Piese si accesorii Premium


Accesorii

Descriere

 • Nume produs: Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T

  Compatibilitate: Asus Google Nexus 7 2012 ME370T

  Tableta Asus Google Nexus 7 nu se mai incarca?

  Incarcatorul tabletei Asus Google Nexus 7 nu are nimic de a face cu acest lucru?

  Mufa tabletei Asus Google Nexus 7 este problema?

  Sau mufa tabletei Asus Google Nexus 7 s-a rupt?

  La unele tablete, cum este si tabletaAsus Google Nexus 7, mufa de incarcare se recomanda a fi schimbata impreuna cu placa flex de alimentare, acest lucru va poate garanta functionabilitatea tabletei in cel mai scurt timp.

  La INOW GSM gasesti  placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru tableta Asus Google Nexus 7 la un pret imbatabil.

  Daca tabletal Asus Google Nexus 7 nu se mai incarca nu trebuie sa disperi.

  Achizitionand placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Google Nexus 7 vei reda functionabilitatea tabletei Asus Google Nexus 7 in cel mai scurt timp posibil.

  Nu ezitati sa comandati placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Google Nexus 7 de la INOW GSM.

  Inainte de a achizitiona
  placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Google Nexus 7, va rugam sa va asigurati ca incarcatorul tabletei Asus Google Nexus 7 este absolut functional, iar problema de incarcare nu ar fi datorata acestuia.

  Va sfatuim ca montarea placii flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Google Nexus 7 sa se faca neaparat intr-un service autorizat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele placi flex de alimentare necesita o atentie deosebita la montare. Un montaj incorect poate duce la stricarea tabletei sau a placii flex de incarcare Asus Google Nexus 7 achizitionata de la noi.

  Asadar, INOW GSM va propune pentru montarea placii flex de incarcare Asus Google Nexus 7 cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor placii flex de incarcare Asus Google Nexus 7 inainte si dupa montarea acesteia.

  Nu ezitati sa comandati placa flex alimentare impreuna cu mufa de incarcare Asus Google Nexus 7 de la INOW GSM. Se poate face comanda online sau telefonic si beneficiati in ambele cazuri de garantie la placa flex alimentare impreuna cu mufa de alimentare Asus Google Nexus 7.


 • Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T Originala

  Produsul Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T pe care il vizualizati face parte din categoria Alimentare tableta. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?

  Fotografia produsului Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
Specificatii

Dimensiune ecran 7 inch
Tip produs Mufa alimentare
Compatibil cu tableta Asus Google Nexus 7 1st
Alte informatii La INOW GSM gasesti placa flex de alimentare impreuna cu mufa de incarcare pentru tableta Asus Google Nexus 7 la un pret imbatabil.

Etichete

Ce se cumpara acum?

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T

Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T

Placa PCB mufa alimentare audio Asus Google Nexus 7 2012 ME370T