Meniu
Sumar cos

Pentru a elimina riscul raspandirii coronavirus (COVID-19), produsele se vor expedia doar prin curier.

Telefon mobil iPhone XR - 128 GB - Galben

Telefon mobil iPhone XR - 128 GB - Galben, iPhone-XR-128GB-Y, Telefoane iPhone, , , MRYF2RM/A, Telefoane mobile, MRYF2RM/A
Telefon mobil iPhone XR - 128 GB - Galben, iPhone-XR-128GB-Y, Telefoane iPhone, , , MRYF2RM/A, Telefoane mobile, MRYF2RM/A
Telefon mobil iPhone XR - 128 GB - Galben, iPhone-XR-128GB-Y, Telefoane iPhone, , , MRYF2RM/A, Telefoane mobile, MRYF2RM/A
Telefon mobil iPhone XR - 128 GB - Galben, iPhone-XR-128GB-Y, Telefoane iPhone, , , MRYF2RM/A, Telefoane mobile, MRYF2RM/A
Telefon mobil iPhone XR - 128 GB - Galben
Premium
Fabricat să depășească așteptările!
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Producător Apple
  • Model: iPhone-XR-128GB-Y
  • SKU: MRYF2RM/A
  • MPN: MRYF2RM/A
4.349,00Lei

iPhone XR 128GB GalbeniPhone XR 128GB Galben

Niciun alt telefon nu se compară cu iPhone.

Doar când hardware-ul și software-ul sunt proiectate împreună, pot funcționa cu adevărat împreună.

Echipele Apple proiectează cele mai bune produse din lume, cu cele mai inovatoare ecrane, cipuri, camere, sisteme de operare și servicii. Dar, la fel de important e faptul că echipele colaborează pentru ca toate componentele iPhone să funcționeze eficient și perfect împreună.

Deși ar putea părea evident că așa trebuie să se lucreze, niciun alt smart­phone nu este conceput astfel. Iar asta face toată diferența.

Ca proces de lucru, echipa care răspunde de cameră colaborează cu echipa care se ocupă de cip, pentru a profita de puterea cipului A12 Bionic. Pentru ca atunci când încadrezi o poză, ISP și procesorul Neural Engine să identifice fețele din cadru. Să detecteze anumite trăsături. Și să optimizeze lumina, balansul de alb și multe altele, înainte chiar să atingi declanșatorul.

Acestea sunt genul de lucruri de care nici măcar nu erai conștient. Tu doar vezi rezultatul - poza pe care ai vrut s-o faci, cu mai multe detalii, culori mai realiste și o gamă dinamică la care nu te-ai fi așteptat de la un smart­phone.


Baterie pentru toată ziua.

Când echipele de software concep caracteristicile, acestea adaptează algoritmii pentru a optimiza performanța și eficiența cipului - și invers.*


AR cum nu s-a mai văzut.

Combinația dintre un senzor avansat de cameră, giroscop, ISP, Neural Engine și detectarea accelerată a suprafețelor face posibilă cea mai bună platformă AR din lume.

Noi credem că dreptul la intimitate e un drept fundamental al omului.

Acesta este unul dintre principiile noastre de bază la Apple. De aceea am conceput iPhone-ul de la zero: pentru a-ți păstra informațiile personale private și în siguranță. Și este unul din motivele pentru care iPhone e atât de diferit.

De exemplu, fiecare iPhone nou are Face ID, cea mai sigură autentificare facială văzută vreodată la un smart­phone. Datele utilizate pentru a te identifica sunt criptate și protejate de Secure Enclave. Aceasta este o parte discretă a cipului, așa că datele tale nu pot fi accesate de iOS sau aplicații. Și nu sunt stocate pe serverele Apple sau păstrate ca backup în iCloud. În schimb, datele rămân pe dispozitivul tău, cu tine, acolo unde le e locul.

Același principiu se aplică și pentru Hărți, aplicația care preia datele necesare pentru configurarea navigării și le asociază cu identificatori aleatorii, așa că acestea nu pot fi atașate ID-ului tău Apple. De fapt, niciun alt smart­phone nu face atât de multe pentru a-ți proteja intimitatea.


Criptare integrală.

Conversațiile tale iMessage și FaceTime sunt criptate pentru protecția ta. Nimeni - nici măcar noi - nu le poate citi.


Actualizări continue de securitate.

Actualizările iOS gratuite și simple sunt concepute pentru a-ți păstra software-ul pentru iPhone actualizat, protejat și la cel mai înat nivel de performanță.


Urmărire publicitară limitată.

Safari limitează automat informațiile pe care firmele de publicitate le primesc de la tine. Iar Apple nu colectează informațiile tale personale pentru a le vinde firmelor de publicitate sau altor organizații.

iPhone este conceput pentru a fi utilizat. Și reutilizat.

iPhone este fabricat cu materiale excepționale, precum oțel inoxidabil chirurgical, aluminiu folosit în aeronautică și cea mai rezistentă sticlă din domeniu. Prin urmare, iPhone rezistă mai mult și își menține un procent mult mai ridicat din valoare, față de oricare alt smart­phone. De aceea atât de multe dispozitive mai vechi ajung la prieteni și familie în loc de depozitele de deșeuri - și aceasta este cea mai bună formă de reciclare existentă.

Când un iPhone ajunge în cele din urmă la sfârșitul perioadei de utilizare, reciclăm fiecare părticică putem. Pentru a face asta, am construit un robot sofisticat numit Daisy pentru a dezmembra modele iPhone uzate, în părți componente. Acest lucru ne permite să recuperăm mai multe materiale de o puritate mai ridicată decât cea obținută prin metodele convenționale de reciclare. Și putem să folosim aceste materiale în produse noi sau să le returnăm pe piață.


Alimentat cu energie regenerabilă.

Când utilizezi serviciile Apple ca să trimiți un mesaj text, să efectuezi un apel video sau să difuzezi o melodie, totul se bazează pe energie 100% regenerabilă.


Cu actualizări, e iarăși nou.

Unele dintre cele mai inovatoare caracteristici ale noastre - precum App Store, iMessage și realitatea augmentată - sunt aduse pe iPhone prin intermediul actualizărilor iOS.


iPhone XR 128GB Galben este proiectat pentru toată lumea.

Credem că oricine ar trebui să poată face ceea ce îi place cu iPhone. L-am construit deci cu acest scop în minte, cu caracteristici de accesibilitate puternice care funcționează perfect din momentul în care l-ai scos din cutie.

De exemplu, funcția de citire conținut ecran VoiceOver îți permite să știi ce se întâmplă pe iPhone-ul tău, chiar dacă nu poți vedea ecranul. Și protezele auditive concepute pentru iPhone oferă o calitate a sunetului extraordinară pentru apeluri și muzică.

De asemenea, le-am oferit dezvoltatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-și face aplicațiile relevante pentru cât mai mulți oameni. Fiindcă tehnologia este cu adevărat puternică atunci când oferă putere tuturor.

Controlează iPhone dintr-un comutator.

Schimbare control îți permite să folosești un comutator, un joystick și alte dispozitive adaptive. Pentru ca tu să poți interacționa în totalitate cu iPhone fără să-l atingi.

Ascultă în timp ce citești sau tastezi.

Caracteristici precum Citire conținut ecran și Feedback tastare adaugă o componentă auditivă pentru a ajuta la lectură sau la scris.

Tastare mai ușor de citit.

Cu Ajustare font, poți schimba dimensiunea textului într-o gamă largă de aplicații, inclusiv Calendar, Mail, Mesaje și Notițe.


App Store înseamnă mult mai mult decât doar aplicații grozave.

iPhone te ajută să fii mai creativ. Să faci lucrurile care te pasionează. Și să optimizezi experiențele de zi cu zi. De aceea dedicăm atât de mult timp și energie pentru App Store.

Înainte ca orice aplicație nouă sau actualizare să apară în App Store, echipa noastră o testează. Se asigură astfel că aplicația face ce spune că face. Apoi e verificată împotriva programelor tip malware și a virușilor. Tot echipa noastră confirmă că dezvoltatorul a fost de acord cu regulile noastre stricte cu privire la confidențialitate.

Nu e un accident faptul că cele mai bune aplicații din lume își fac debutul în App Store. Dezvoltatorii iubesc să creeze aplicații pentru iPhone, fiindcă le oferim acces la cele mai avansate tehnologii din domeniu. Aceștia pot face mult mai multe cu aplicațiile lor iPhone. Iar tu poți să faci mult mai multe cu iPhone.


Cele mai bune aplicații din lume.

Nu numai că își fac debutul mai întâi în App Store, de multe ori nu apar nicăieri altundeva. Niciodată.

Confidențialitatea în aplicații.

Dacă o aplicație pe care o ai instalată vrea să acceseze informațiile tale personale - precum poze, contacte sau locație - am solicitat dezvoltatorilor să-ți ceară mai întâi permisiunea.

Majoritatea aplicațiilor sunt gratuite.

Nu e ceva ce atrage în mod special atenția, dar îți permite să încerci experiențe iPhone noi oricând dorești.

iPhone funcționează incredibil de bine cu toate celelalte dispozitive Apple.

Fiecare produs Apple pe care-l folosești, este conectat ca o parte dintr-un ecosistem. În cazul în care deții mai mult de un dispozitiv, vei avea deci parte de o experiență uimitoare.

Primește un apel telefonic și răspunde pe Apple Watch. Fă o poză cu iPhone și o găsești pe iPad. Creează un Hotspot personal pentru a-ți partaja conexiunea celulară iPhone cu computerul tău Mac. Deschide-ți noile AirPods și acestea se asociază automat la iPhone-ul tău.

Nici nu trebuie să te gândești la asta - fă doar ce-ți place și totul funcționează automat.


Cel mai bun loc pentru lucrurile tale.

iCloud este încorporat în fiecare dispozitiv Apple. Asta înseamnă că toate documentele tale - poze, mesaje, fișiere și multe altele - sunt în loc sigur, actualizate și disponibile oriunde te-ai afla.

Copiază și inserează de pe un dispozitiv pe altul.

Clipboardul universal îți permite să copiezi text, imagini, poze sau videoclipuri de pe iPhone, apoi să le inserezi pe computerul Mac sau dispozitivul iPad din apropiere. Şi viceversa.


Găsește un dispozitiv pierdut.

Cu Găsire iPhone, este ușor să găsești un iPhone, iPad, Mac, Apple Watch sau AirPods dacă le-ai pierdut. Găsește-le pe o hartă, trimite un bip sau blochează-le de pe orice alt dispozitiv al tău.

Suntem aici să te susținem așa cum nicio altă companie nu poate s-o facă.

Echipa noastră de asistență este concepută în ideea că uneori vrei doar să vorbești cu o persoană reală. O singură persoană. Care este expert în tot ceea ce înseamnă iPhone. Avem în echipă astfel de persoane, fiindcă noi facem atât hardware-ul, cât și software-ul. Așa că fie că ai nevoie de ajutor cu configurarea, cu o reparație sau o problemă de software - sau dacă vrei să afli cum să faci mai multe cu iPhone-ul tău - te poți baza pe noi.


Asistență online.

Aplicația de Asistență Apple îți permite să suni, să vorbești pe chat sau să trimiți un e-mail unui expert imediat. Sau doar să răsfoiești articole utile. De asemenea, poți să accesezi Asistență Apple

General
Capacitate128 GB
CuloareGalben
Dimensiune ecran6.1 inch
Memorie128 GB
Model telefoniPhone XR

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon