Meniu
Sumar cos

Ansamblu Meizu

Ansamblu Meizu

iNowGSM ofera spre vanzare componente pentru telefonul mobil Meizu precum ansamblu display touchscreen Meizu, display Meizu, ecran Meizu, LCD Meizu, touchscreen Meizu, digitizer Meizu, geam Meizu, sticla Meizu la preturi imbatabile.

Producător: Meizu Model: display-meizu-m1
Nume: Ansamblu display ecran LCD touchscreen digitizer Meizu M1 Compatibilitate: Meizu M1ATENTIE: ESTE MEIZU M1 Telefonul Meizu M1 nu mai functioneaza normal din cauza touchscreen-ului sau a display-ului? Touchscreen-ul  Meizu M1 este spart sau fisurat? Display-ul are pete sau pixeli morti? Sau pur ..
99,00Lei
Ansamblu display ecran LCD touchscreen digitizer Meizu MX3 Ansamblu display ecran LCD touchscreen digitizer Meizu MX3
Stoc epuizat
Producător: Meizu Model: ansamblu-meizu-mx3
Nume: Ansamblu display ecran LCD touchscreen digitizer Meizu MX3 cu rama Compatibilitate: Meizu MX3 Telefonul Meizu MX3 nu mai functioneaza normal din cauza touchscreen-ului sau a display-ului? Touchscreen-ul  Meizu MX3 este spart sau fisurat? Display-ul are pete sau pixeli morti? Sau pur si simplu ..
58,00Lei
Ansamblu LCD display ecran touchscreen digitizer geam Meizu M2 Note
Stoc epuizat
Producător: Meizu Model: ansamblu-meizu-m2-note
Nume produs: Ansamblu LCD display ecran touchscreen digitizer geam Meizu M2 NoteCompatibilitate: Telefon mobil smartphone Meizu M2 Note Telefonul Meizu M2 Note nu mai functioneaza normal din cauza touchscreen-ului sau a display-ului? Touchscreen-ul  Meizu M2 Note este spart sau fisurat? Display-ul a..
289,00Lei
Producător: Meizu Model: modul-m5s
Nume produs: Display ecran LCD cu touch screen Meizu M5sCompatibilitate: Smartphone Meizu M5sTelefonul Meizu M5s nu mai functioneaza normal din cauza touchscreen-ului sau a display-ului?Touchscreen-ul  Meizu M5s este spart sau fisurat?Display-ul are pete sau pixeli morti?Sau pur si simplu touchscree..
103,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email