Meniu
Sumar cos
Rezervarea produselor este obligatorie, nu optionala!
1 Martie 2019 - iNOW va separa si muta showroom fata de depozit!

Touchscreen Allview

Touchscreen Allview

inowgsm.ro ofera cea mai mare gama de componente tableta pentru tablete Allview precum: touchscreen tableta Allview, display tableta Allview, incarcator alimentator tableta Allview, husa tableta Allview, carcasa tableta Allview, digitizer geam Allview, sticla tableta Allview, geam tableta Allview.

Touchscreen Allview AX5 Nano Q Quad geam sticla original
-54 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-ax5nanoq
Nume produs: Touchscreen digitizer sticla geam Allview AX5 Nano QCompatibilitate: Allview AX5 Nano QTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview AX5 Nano Q preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sticlei...
23,00Lei 50,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview AX4 Nano
-20 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-ax4-nano
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla touch screen Allview AX4 Nano Compatibilitate: Allview AX4 NanoTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview AX4 Nano preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea..
24,00Lei 30,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview AX4 Nano Plus Touchscreen digitizer geam sticla Allview AX4 Nano Plus
-17 %
Producător: Allview Model: touchscreen-ax4-nano-plus
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview AX4 Nano Plus Compatibilitate: Tableta Allview AX4 Nano PLUS Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview AX4 Nano Plus preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda sc..
25,00Lei 30,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Impera i8
-42 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-impera-i8
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Impera i8 Compatibilitate: Tableta Allview Impera i8 Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Impera i8 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sticl..
58,00Lei 100,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Speed Quad
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-speed-quad
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Speed Quad Compatibilitate: Tableta Allview Speed Quad Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Speed Quad preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea st..
40,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C7 cu rama Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C7 cu rama
-22 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-viva-c7
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C7 cu rama Compatibilitate: Allview Viva C7 Contine rama: DaTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Viva C7 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schi..
69,00Lei 89,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C701 touch Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C701 touch
-7 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-c701
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C701 touch Compatibilitate: Tableta Allview Viva C701 de 7" inch Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Viva C701 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recoman..
28,00Lei 30,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C701W touch Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C701W touch
-7 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-c701w
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C701W touch Compatibilitate: Tableta Allview Viva C701W de 7" inch Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Viva C701W preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se reco..
28,00Lei 30,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C702 Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C702
Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-c702
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva C702 touch Compatibilitate: Tableta Allview Viva C702 de 7" inch Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Viva C702 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda..
30,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva H7s
-25 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-viva-h7s
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva H7s Compatibilitate: Allview Viva H7sTouchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Viva H7s preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sticlei. Alege ..
120,00Lei 159,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva H8 Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva H8
-17 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-h8
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva H8 Compatibilitate: Tableta Allview Viva H8 Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Tableta Allview Viva H8 preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sti..
149,00Lei 179,00Lei
Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva i701G
-20 % Stoc epuizat
Producător: Allview Model: touchscreen-allview-viva-i701g
Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla Allview Viva i701G Compatibilitate: Allview Viva i701G Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Allview Viva i701G preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sticlei. A..
24,00Lei 30,00Lei
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon