Miercuri, 24.01.2018, magazinul este închis!
Ziua Unirii Principatelor Române

Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete

Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete

Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete Mareste


Disponibilitate Stoc epuizat

Selectati atributele necesare

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Descriere

 • Nume: Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential Smile Complete
  Compatibilitate: E-Boda Essential Smile Complete

  Ai spart sau fisurat touchscreen-ul tabletei E-Boda Essential Smile Complet?

  INOW GSM iti pune la dispozitie touchscreen E-Boda Essential Smile Complet original, geamul este de calitate ridicata astfel ca tableta va fi in cel mai scurt timp ca si noua.

  Daca tableta E-Boda Essential Smile Complet nu mai preia comenzile cum trebuie, sau daca touchscreen-ul are probleme de functionabilitate la temperaturi joase sau ridicate, atunci se recomanda schimbarea touchscreen-ului.

  Alege sa comanzi touchscreen E-Boda Essential Smile Complet de pe site-ul nostru si iti vom oferi garantie reala de 6 luni.

  Pretul touchscreen-ului E-Boda Essential Smile Complet este unul corespunzator si reflecta calitatea inalta a touchscreen-ului.

  Inainte de a plasa comanda pentru touchscreen-ul E-Boda Essential Smile Complet va sfatuim sa acordati atentie culorii selectate, deoarece pentru touchscrenn E-Boda Essential Smile Complet exista mai multe culori, dar si mai multe modele sau variante.

  Deoarece la unele tablete montarea touchscreen-ului necesita o atentie sporita, va sfatuim ca montarea touchscreen-ului E-Boda Essential Smile Complet sa se faca neaparat intr-un service specializat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata.

  INOW GSM iti propune pentru montarea touchscreen-ului cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor touchscreen-ului E-Boda Essential Smile Complet inainte si dupa montarea acestuia.


 • Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete

  Produsul Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete pe care il vizualizati face parte din categoria Touchscreen E-boda. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

MaterialPlastic
Tip produsTouchscreen
Dimensiune ecran9 inch
Compatibil cu tabletaE-Boda Essential

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete

Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete

Touchscreen digitizer geam sticla E-Boda Essential smile Complete