Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G Mareste


Disponibilitate Precomanda

40 lei

55 lei

   (vezi pret reseller)
Selectati atributele necesare

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Accesorii

Descriere

 • Nume produs: Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

  Compatibilitate: Tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

  Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sticlei. Alege sa comanzi touchscreen Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G original, astfel asigurandu-te ca functionalitatea tabletei Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G nu va fi compromisa.

  Inlocuind touchscreen Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G, vei reda tabletei starea normala de functionabilitate.

  Daca touchscreen-ul este spart sau fisurat, iar tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G nu mai functioneaza din acest motiv, nu trebuie sa te sperii.

  INOW GSM ofera touchscreen Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G confectionat din cel mai bun geam pentru a asigura calitatea tabletei Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G.

  Pretul raportat la calitatea touchscreen-ului Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G este unul corespunzator, la achizitionarea touchscreen-ului vei beneficia si de garantie reala de 6 luni.

  La touchscreen-ul Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G exista mai multe modele sau variante si de asemenea mai multe culori, asadar inainte a plasa comanda pentru touchscreen va rugam sa bifati cu atentie casutele corespunzatoare pentru touchscreen-ul dorit de dumneavoastra.

  Va sfatuim ca montarea touchscreen-ului Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G sa se faca neaparat intr-un service specializat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele touchscreen-uri necesita o atentie deosebita la montare. Un montaj incorect poate duce la stricarea tabletei si chiar si a touchscreen-ului achizitionat de la noi

  Asadar, INOW GSM va propune pentru montarea touchscreen-ului cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor touchscreen-ului Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G inainte si dupa montarea acestuia.


 • Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

  Produsul Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G pe care il vizualizati face parte din categoria Touchscreen Mediacom. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

MaterialPlastic
Tip produsTouchscreen
Dimensiune ecran7 inch
Compatibil cu tabletaMediacom SmartPad

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G

Touchscreen digitizer geam sticla tableta Mediacom SmartPad 7.0 iPro 3G