Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G Mareste


Disponibilitate Stoc epuizat

110 lei

   (vezi pret reseller)
Selectati atributele necesare

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Accesorii

Descriere

 • Nume produs: Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

  Compatibilitate: Tableta Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

  Touchscreen este o componenta sensibila la atingere, daca tableta Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G preia comenzile greu sau touchscreen-ul nu mai functioneaza normal la atingere se recomanda schimbarea sticlei. Alege sa comanzi touchscreen Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G original, astfel asigurandu-te ca functionalitatea tabletei Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G nu va fi compromisa.

  Inlocuind touchscreen Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G, vei reda tabletei starea normala de functionabilitate.

  Daca touchscreen-ul este spart sau fisurat, iar tableta Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G nu mai functioneaza din acest motiv, nu trebuie sa te sperii.

  INOW GSM ofera touchscreen Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G confectionat din cel mai bun geam pentru a asigura calitatea tabletei Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G.

  Pretul raportat la calitatea touchscreen-ului Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G este unul corespunzator, la achizitionarea touchscreen-ului vei beneficia si de garantie reala de 6 luni.

  La touchscreen-ul Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G exista mai multe modele sau variante si de asemenea mai multe culori, asadar inainte a plasa comanda pentru touchscreen va rugam sa bifati cu atentie casutele corespunzatoare pentru touchscreen-ul dorit de dumneavoastra.

  Va sfatuim ca montarea touchscreen-ului Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G sa se faca neaparat intr-un service specializat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele touchscreen-uri necesita o atentie deosebita la montare. Un montaj incorect poate duce la stricarea tabletei si chiar si a touchscreen-ului achizitionat de la noi

  Asadar, INOW GSM va propune pentru montarea touchscreen-ului cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor touchscreen-ului Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G inainte si dupa montarea acestuia.


 • Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

  Produsul Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G pe care il vizualizati face parte din categoria Touchscreen Mediacom. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

MaterialPlastic
Dimensiune ecran10.1 inch
Tip produsTouchscreen
Compatibil cu tabletaMediacom SmartPad

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G

Touchscreen digitizer sticla Mediacom SmartPad S2 3G M-MP1S2A3G