Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC

Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC

Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares SMO9VDC Mareste


Disponibilitate Stoc epuizat

Selectati atributele necesare

 • Retur in 14 zile Retur in 14 zile
 • Livrare oriunde in Romania Livrare oriunde in Romania
 • Plata in rate prin CardAvantaj Plata in rate - CardAvantaj
 • Garantie Garantie 6 luni


Accesorii

Descriere

 • Nume produs:  Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC

  Compatibilitate: Serioux S716 TAB, Serioux Vision SM09SG, Serioux Surya Antares SMO9VDC, Serioux S745 TAB, Serioux VisioTab S700, Serioux S724 TAB, Vonino Orin HD, Vonino Otis S, E-boda Essential A300, E-boda Essential A330, uTOK 700D, uTOK 700D Lite, uTOK 700Q Lite

  Tableta Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC nu mai functioneaza normal din cauza touchscreen-ului?

  Touchscreen-ul  Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC este spart sau fisurat?

  Sau pur si simplu touchscreen-ul nu mai raspunde normal la comenzi atunci cand temperatura este scazuta sau ridicata?

  Ei bine nu trebuie sa te sperii. INOW GSM vine cu solutia. La noi gasesti touchscreen Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC original la un  pret corespunzator.

  Touchscreen-ul Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC este confectionat din cel mai bun material, astfel prin schimbarea touchscreen-ului tableta Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC recapatandu-si starea de nou.

  Inainte de a plasa comanda pentru touchscreen-ul Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC te rugam sa bifezi cu atentie casutele corespunzatoare, deoarece acest touchscreen are mai multe modele sau variante si de asemenea touchscreen-ul are mai multe culori.

  Pentru ca functionalitatea tabletei Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC si a touchscreen-ului achizitionat de la INOW GSM sa nu fie compromise te sfatuim ca montarea touchscreen-ului Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC sa se faca intr-un service autorizat, de catre o persoana specizlizata in montarea acestuia.

  INOW GSM va propune pentru montarea touchscreen-ului cateva service-uri autorizate, pe care le gasiti in rubrica de pe site: SERVICE RECOMANDAT. De asemenea se recomanda testarea prealabila a tuturor functionabilitatilor touchscreen-ului Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC inainte si dupa montarea acestuia.


 • Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares SMO9VDC

  Produsul Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC pe care il vizualizati face parte din categoria Touchscreen Serioux. Se poate expedia sau ridica din sediul nostru daca acesta este in stoc - vizualizati disponibilitatea mai sus.

  De ce sa nu comanzi Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC cand l-ai gasit pe iNowGSM.ro la un pret foarte bun, o garantie reala, un customer support fantastic si bineinteles, o livrare rapida oriunde in Romania?Specificatii

MaterialPlastic
Dimensiune ecran7 inch
Tip produsTouchscreen
Compatibil cu tabletaSerioux Surya

Etichete

Recenzii

Scrieţi o părere sau întrebare

Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC

Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC

Touchscreen digitizer sticla geam Serioux Surya Antares 7 SMO9VDC