Meniu
Sumar cos

Transport si livrare


Durata livrarii

Termenul de livrare al produselor achiziţionate de pe site-ul www.inowgsm.ro se încadrează între 24 şi 72 de ore din momentul confirmării telefonice a comenzii şi este condiţionat de modul de livrare ales de către client şi/sau de stocul de produse existent fizic în magazin sau în depozitul furnizorului.

În cazuri excepţionale, cu acordul clientului, furnizorul poate extinde termenul de livrare.


Costuri de livrare

Costurile de livrare sunt afişate în coşul de cumpărături şi pot surveni modificări cu notificare în prealabil. Toate produsele achiziţionate sunt trimise prin:

Nemo Express are 2 costuri de livrare după cum urmează, costul fiind calculat în baza prețului produsului:
- Cost livrare 15 lei pentru comenzile ce se situează între 0 lei și 239 lei;
- Cost livrare 0 lei pentru comenzile ce depășeșc 240 lei.

Fan Courier - va avea 2 costuri de livrare descrise mai jos - livrare cu verificare, având obligația de a desface pachetul de față cu operatorul Fan Courier și să refuze pachetul dacă acesta ajunge deteriorat. Orice reclamație ulterioară nu intră în termenii de garanție/înlocuire.
- Cost livrare 15 lei pentru comenzile ce se situează între 0 lei și 239 lei;
- Cost livrare 0 lei pentru comenzile ce depășeșc 240 lei.

IMPORTANT! Pentru comenzile cu valoare de peste 240 lei (TVA inclus), livrarea este gratuită.


Ambalare

Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele defecte fizice datorate transportului, de aceea fiecare client are obligaţia de a verifica pachetul la primire:

- Nemo Express: se va anunta furnizorul in maximum 1 ora de la primirea coletului daca produsul / produsele primite sunt deteriorate

- Fan Courier (livrare cu verificare): clientul are obligatia de a deschide coletul de fata cu cel de la curier inainte de a achita; daca produsul / produsele sunt sparte, acesta va refuza coletul si va intocmi un proces verbal in doua exemplare cu curierul.Modalitati de livrare

După efectuarea unei comenzi pe site-ul www.inowgsm.ro sau telefonic, Clientul va avea posibilitatea de a alege una din următoarele modalități de livrare:

- ridicare personală de la sediul iNOW SRL: clientul se va prezenta la sediul firmei iNow SRL pentru a ridica produsul. Acesta va fi rezervat pe o perioadă de maximum 48 de ore.

- curier rapid Nemo Express in toata Romania: nu se percem kilometri exteriori, livrare se efectueaza intre 12-72h

- curier rapid Fan Courier in aria de acoperire si livrare cu verificare

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email