Meniu
Sumar cos

Wink

Producător: Wink Model: touchscreen-wink-plus
Touchscreen digitizer geam sticla tableta Wink PlusCompatibilitate: Tableta Wink Plus de 7" inch Touchscreen-ul tabletei Wink Plus nu mai functioneaza normal la atingere? Tableta Wink Plus nu mai preia comenzile corect? Atunci se recomanda schimbarea touchscreen-ului Wink Plus in cel mai scurt ti..
25,00Lei
Baterie acumulator tableta Wink Free 3G 3000 mAH
-20 %
Producător: Wink Model: baterie-wink-free3g
Baterie acumulator tableta Wink Free 3G 3000 mAHCompatibilitate: Wink Free 3G Bucura-te de mai multe experiente pentru un timp indelungat! Bateria tabletei Wink Free 3G iti face probleme? Bateria se descarca prea repede? Sau atunci cand este frig, tableta Wink Free 3G se inchide singura? Recomandat ..
40,00Lei 50,00Lei
Baterie acumulator tableta Wink Plus 3000 mAH
-20 %
Producător: Wink Model: baterie-tableta-winkplus
Baterie acumulator tableta Wink Plus 3.7V 3000mAh model 3Compatibilitate: Tabletele in care se pot incadra bateriile conform urmatoarelor specificatiiBucura-te de mai multe experiente pentru un timp indelungat!Bateria tabletei Wink Plus iti face probleme?Bateria se descarca prea repede?Sau atunci ca..
40,00Lei 50,00Lei
Baterie acumulator Wink Free 3G
-25 %
Producător: Wink Model: baterie-winkfree3g
Baterie acumulator Wink Free 3G Compatibilitate: Wink Free 3GBucura-te de mai multe experiente pentru un timp indelungat! Bateria tabletei Wink Free 3G iti face probleme? Bateria se descarca prea repede? Sau atunci cand este frig, tableta Wink Free 3G se inchide singura? Recomandat este ca sa schi..
30,00Lei 40,00Lei
Producător: Wink Model: touchscreen-wink-primo
Touchscreen digitizer geam sticla Wink Primo Compatibilitate: Tableta Wink Primo Touchscreen-ul Wink Primo nu mai functioneaza normal la atingere? Tableta Wink Primo nu mai preia comenzile corect? Atunci se recomanda schimbarea touchscreen-ului Wink Primo in cel mai scurt timp posibil. Ti-ai sp..
25,00Lei
Baterie acumulator tableta Wink Connect 3G Baterie acumulator tableta Wink Connect 3G
-20 %
Producător: Wink Model: baterie-wink-connect-3g
Baterie acumulator tableta Wink Connect 3G Compatibilitate: Tableta Wink Connect 3G Bucura-te de mai multe experiente pentru un timp indelungat! Bateria tabletei Wink Connect 3G iti face probleme? Bateria se descarca prea repede? Sau atunci cand este frig, tableta Wink Connect 3G se inchide singura?..
40,00Lei 50,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Produsul este în prezent în afara stocului. Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom anunța imediat ce produsul este disponibil.

Nume
Email
Telefon